Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még valaki rajtam kívűl,...

Van még valaki rajtam kívűl, aki soha életében nem posztolt semelyik közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nagyon nem vagyok egy feltűnősködő személy, és az életemet se online élem.

Viszont már többen megjegyezték , hogy furcsa , hogy nincs semmi a fb oldalamon. Instam nincs is

okt. 27. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Van fb-oldalam, mert az egyetemi csoport miatt kellett. De nincs ismerősöm, soha nem posztoltam, nincs kint fotóm.
okt. 28. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Bírom az ilyen képmutatókat. Nem posztol semmit, nincs kint semmi, de azért van közösségi oldal fiókja, hogy elmondhassa magáról, ő aztán nem használja és nem online éli az életét ( de azért online tesz fel idegeneknek egy kérdést az életéről)😂😂😂🤡

Igen, furcsa, mert elég ellentmondásos, hogy van közösségi oldalad, csak épp arra nem használod amire való.

okt. 28. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Van Facebook, Instagram, YouTube, TikTok fiókom is. Egyiknél sem posztolok. Inkább híreket olvasok, de nem ismerősök után "leskelődök", hanem egyéb oldalakat, vicces képeket, videókat nézegetek.
okt. 28. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#12: Mondjuk ezen nem tudom mi a vicces, vagy miért kell gúnyolódni. Nekem is van facebookom, mert korábban kellett a sulis csoportokhoz. Ott nem mondhattam, hogy nekem nincs. Ettől függetlenül nincs fent képem, és nem használom én sem.

Ide az oldalra meg miért ne írhatna ki kérdést? Tudtommal ide nem kell képet vagy személyes adatokat megadni. Tehát nem értem az összefüggést.

okt. 30. 08:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Facebookra egyáltalán nem írok ki és nem rakok ki semmit, az csak a Messenger miatt van. Instán nagyon ritkán 3-6 honaponta ha kirakok valamit, de az sem magamról szól hanem például akikről/amikről olvasok.

Példa:

Ha Vincent van Goghról olvasok akkor kirakom például az Önarckép a pápával című festményét, leírásban a festőt, a festmény címét és a dátumot hogy mikor készült a kép és akár egy nagyon rövid infót a képpel kapcsolatban.

Ez csak egy példa volt

nov. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!