Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még valaki rajtam kívűl,...

Van még valaki rajtam kívűl, aki soha életében nem posztolt semelyik közösségi oldalon?

Figyelt kérdés

Nagyon nem vagyok egy feltűnősködő személy, és az életemet se online élem.

Viszont már többen megjegyezték , hogy furcsa , hogy nincs semmi a fb oldalamon. Instam nincs is

okt. 27. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem posztoltam soha semmit sehova. Nincs fent rólam egy darab kép sem sehol.

Gimiben piszkáltak miatta, utána meg már senkit sem érdekelt.

Engem nem érdekelnek a közösségi oldalak.

29N

okt. 27. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 40 éves leszek, és soha nem voltam tagja semmilyen közöségi oldalnak.

Személyes bevallásom szerint ezek a közöségi oldalak, nem rendelkeznek semmilyen előnnyel, hátránya viszont bár bőven!

Nem vagyok egy nyitottkönyv a nagyvilágra, hogy azt bárki bárikor elolvassa, van egy magánszférám egy életem amihez nincsen senki idegennek semmi köze! Legyél rá büszke, hogy nem vagy fent semmilyen közöségi oldalon. A csalásoknak és az adatok visszaélésének, ez az egyik legnagyobb melegágya a közöségi oldalak. Nem tudnak rólad semmit, nagyobb biztonságban is vagy, a csalások ellen! Sokan nem foglalkoznak ezzel, mert hogy velük ez biztosan nem történik meg, de amikor majd ellopnak tőlük pl.... 1 millió forintot, utána csak pislognak mint hal a szatyorban.

okt. 27. 21:37
 3/15 anonim ***** válasza:
Annó a hi5-on fent voltam vagy 2 képpel s ennyi volt a közösségi médiás pályafutásom :)
okt. 27. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
#2 Amúgy ez is közösségi oldal. Itt is meg kellett adnod e-mail címet és nevet. FB-on még csak nem is kell valós névvel regisztrálni, sőt, az e-mail címed sem kell, hogy nyilvános legyen. Sehol nem kötelező bankkártyaszámot megadni :D Amúgy a HR-esek hajlamosak negatívként elkönyvelni, ha egyáltalán nem vagy fent sehol, én pl ezért regisztráltam anno, de nincs fent semmi nyilvánosan, olyan meg pláne, amivel vissza lehet élni.
okt. 27. 21:54
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Ja, az meg érdekesen hangzik egy gyakoristól, hogy "az életemet sem online élem", miközben épp egy kérdést posztolt és várja a válaszokat...
okt. 27. 21:56
 6/15 anonim ***** válasza:
A Facebookra csak azért regisztráltam, mert akkor még szükség volt rá a Messengerhez. Soha nem posztoltam semmit, és mások posztjait sem nézegetem.
okt. 27. 22:09
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Az anyukám például. Csak Facebookon van fent, profilkép nélkül, és még sosem posztolt vagy kommentelt semmit. Velem szokott chatelni, de ez kívülállók számára ugye nem látszik.
okt. 27. 22:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Én fent vagyok a facebookon, de egyáltalán nem vagyok aktív még akkor sem ha lenne mit kirakni pl. idei nyaralás a családdal. Szerintem van előnye azért pl. HR tud csekkolni téged és adhat egy képet rólad (jó esetben pozitív) és a másik oldal, hogy te is tudsz embereket csekkolni pl. leendő beosztott stb.
okt. 27. 22:21
 9/15 Mad Max2 ***** válasza:
26%
Én nem faszbúkozok
okt. 27. 22:26
 10/15 anonim ***** válasza:

De azért az életed egy fontos kérdésére az online idegenek válaszoljanak, mert úgy érzed, hogy baj van veled.

Önbizalmadat kezd el építeni és ha szerinted jó, hogy sosem posztoltál, akkor ne bizonytalanítson el a környezeted.

Különben sajnos akkor rossz, támogatásmentes és bántalmazó környezetben vagy. Első lépésed a virtuális világ felé megkezdődött a kérdéssel.

okt. 28. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!