Van még valaki rajtam kívűl, aki soha életében nem posztolt semelyik közösségi oldalon?
Nagyon nem vagyok egy feltűnősködő személy, és az életemet se online élem.
Viszont már többen megjegyezték , hogy furcsa , hogy nincs semmi a fb oldalamon. Instam nincs is
Én sem posztoltam soha semmit sehova. Nincs fent rólam egy darab kép sem sehol.
Gimiben piszkáltak miatta, utána meg már senkit sem érdekelt.
Engem nem érdekelnek a közösségi oldalak.
29N
Lassan 40 éves leszek, és soha nem voltam tagja semmilyen közöségi oldalnak.
Személyes bevallásom szerint ezek a közöségi oldalak, nem rendelkeznek semmilyen előnnyel, hátránya viszont bár bőven!
Nem vagyok egy nyitottkönyv a nagyvilágra, hogy azt bárki bárikor elolvassa, van egy magánszférám egy életem amihez nincsen senki idegennek semmi köze! Legyél rá büszke, hogy nem vagy fent semmilyen közöségi oldalon. A csalásoknak és az adatok visszaélésének, ez az egyik legnagyobb melegágya a közöségi oldalak. Nem tudnak rólad semmit, nagyobb biztonságban is vagy, a csalások ellen! Sokan nem foglalkoznak ezzel, mert hogy velük ez biztosan nem történik meg, de amikor majd ellopnak tőlük pl.... 1 millió forintot, utána csak pislognak mint hal a szatyorban.
De azért az életed egy fontos kérdésére az online idegenek válaszoljanak, mert úgy érzed, hogy baj van veled.
Önbizalmadat kezd el építeni és ha szerinted jó, hogy sosem posztoltál, akkor ne bizonytalanítson el a környezeted.
Különben sajnos akkor rossz, támogatásmentes és bántalmazó környezetben vagy. Első lépésed a virtuális világ felé megkezdődött a kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!