Lehet köze a férfi járásának ahhoz, hogyan szexel?
8 Inkább neked kellene nem szó szerint érteni. Mivel én pont azt tapasztaltam hogy a belassult emberek olyan tüzesek hogy ki is égnek, de nagyon meg se mozdulnak, csak folyamatosan az van hogy ő imádja a szexet. Aki meg fitt, mint a párom, ő is szereti, csak nem nagyon beszél róla, inkább cselekszik 😂
Viszont az exem aki lassú mindenben, így nyilván akart valamit egész nap, témája más nem volt, a fantáziálás folyamatosan ment, de teljesen más egy egészséges emberrel lenni, mint egy szexőrült tüzes de olyan vááá lassú és pocakos.
De a kérdező épp lassút akar, biztos más mást tapasztalt.
Nem tuti rossz, hanem én is más vagyok. Azt én is látom hogy vannak akik inkább ezt a tekerjük meg figurázzunk hogy végre érezzünk valamit verziót követik. Mi elég unalmasak vagyunk, mert alapból jól működünk együtt, nem kell ahhoz mindent bevetni.
Meg az hogy írtam is hogy a kérdező a lassan mozgunk embereket nézegeti hogy őt ez vonzza. Engem meg nem. Na és, nem vagyunk egyformák.
Lassú beszédtől is lehal az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!