Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a családomban senkinek sem...

Ha a családomban senkinek sem göndör a haja és kreol a bőre akkor, hogy lehet hogy nekem igen?

Figyelt kérdés
Anyum és apum családjában szó szerint mindenki fehér, kék vagy zöld szemű, de én ennek a teljes ellentéte, miért?

okt. 23. 15:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg nem az az apád, akit annak gondolsz.
okt. 23. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:
68%

Ez azért megér egy kérdést szülőktől.. remélhetőleg el is mondják.

Vagy örökbe fogadtak, vagy más az apád, vagy van egy színesebb felmenőd akiről nem tudsz, de talán még ők sem.

okt. 23. 18:50
 23/30 anonim ***** válasza:
Lehet a postásra hasonlitasz
okt. 23. 20:19
 24/30 anonim ***** válasza:
Szóval eddig az volt, hogy nem hasonlítasz a csaladra, most meg anyád kiköpött mása vagy. Oké. Vagy 12 éves vagy, vagy tiszta hülye.
okt. 23. 20:45
 25/30 A kérdező kommentje:
24. Bőrszínben illetve hajtípusban nem hasonlítok a szüleimre, de az arcom tiszta anyám.
okt. 23. 20:47
 26/30 anonim ***** válasza:
76%
Akkor apu más. Valami kreol hapsi.
okt. 24. 07:22
 27/30 anonim ***** válasza:

"Nem hasonlítok rájuk? Anyukám kiköpött mása vagyok, haver"

Jóhogy, ő szült téged 😂 De apád még nem biztos, hogy az apád.

Ha van otthon családi fotóalbum, akkor lapozd fel, hogy volt-e a családodban ilyen. Egy recesszív gén is okozhatja. Férjem pl kiköpött ükanyja, megszólalásig hasonlítanak, csak a nemük más. Generációkon át lappangott a génje, és most megint kiütközött.

okt. 24. 08:05
 28/30 anonim ***** válasza:

Volt egy ugyanilyen élményem, csak nem én voltam a tárgya, hanem apám. Anno bioszon vettük a domináns meg recesszív géneket, feleltem belőle, pont jól megoldottam a példafeladatot, hogy két kék szemű, egyenes hajú, szőke embernek csak kék szemű, egyenes hajú, szőke utódja lehet, mert papírforma szerint csak akkor lehetsz kék szemű, szőke és egyenes hajú, ha csak ezeket a recesszív géneket hordozod. Ha hordozod a barna szem génjeit is, akkor mivel az a domináns, barna lesz a szemed, max a gyerekedé lesz kék, ha azt örökli, egy másik recesszívvel.

Aztán megkérdeztem a tanárnőt, hogy akkor mégis hogy van, hogy a kék szemű, egyenes szőke hajú nagyszüleimnek lett egy barna szemű, göndör barna hajú fia, aki az apám? Erre két válasza volt, az egyik, hogy néha a gének mutáción esnek át, a másik, hogy talán más a biológiai apa. De nyugodjak meg, biztos nem ez a helyzet, a gének tudnak mutálódni.

Hát, utólag kiderült, hogy de, pont ez volt a helyzet, annyi megcsalós történet volt ott, hogy örülök, hogy nem ugatok.

okt. 24. 15:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Hiába ismersz te születésed óta mindenkit a családba, attól lehetsz örökbefogadott... sajnos manapság nem minden szülő mondja el a gyereknek hogy ki is ő, honnan származik, kik az igazi szülei stb.. De vannak olyanok hogy mikor egy nő megszüli a babát nem a biológiai anyának adják, hanem a mostohának aki szintén ott van a szülésnél...
okt. 28. 06:23
 30/30 Gamestar válasza:
Te vagy Jézus Krisztus, aki fogantatott szentlélektől, született szűz Máriától...
nov. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!