Ha a családomban senkinek sem göndör a haja és kreol a bőre akkor, hogy lehet hogy nekem igen?
Figyelt kérdés
Anyum és apum családjában szó szerint mindenki fehér, kék vagy zöld szemű, de én ennek a teljes ellentéte, miért?okt. 23. 15:13
11/30 anonim válasza:
Akkor szerinted mi lehet a megoldás, okoska? :) A mediterrán mikulás hozott?
12/30 A kérdező kommentje:
11. Nem tudom, azért tettem fel a kérdést
okt. 23. 16:23
15/30 A kérdező kommentje:
Magánkórházba nem hiszem, na m1
okt. 23. 16:47
16/30 anonim válasza:
Ott is vannak műhibák. Vagy anyád félrelépett. Vagy mesterséges megtermékenyítéssel születtél és elcserélték a mintákat. Sokféle verzió van, ezt innen nem lehet megmondani.
17/30 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nincsenek műhibák, maximum vidéken. Nem hiszem hogy mesterséges megtermékenyítés volt, arról tudnék
okt. 23. 17:21
18/30 anonim válasza:
Érdekes, te mindenről tudsz, meg tudnál, csak arról nem, hogy miért nem hasonlítasz rájuk....
19/30 A kérdező kommentje:
Nem hasonlítok rájuk? Anyukám kiköpött mása vagyok, haver
okt. 23. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!