Október 23án lehet zajongani vagy nem? Láncfűrészt kéne használnom
Figyelt kérdés
Szóval kb 1 órás munka lenne szerdán csak pont október 23.a lesz. Fát szeretnék felkuglizni láncfűrésszel ezért szólhatnak a szomszédok? Még gondoltam hogy holnap kb délután 5re érek haza és akkor nekiállok, de jobb lenne szerdán ilyen 10óra tájékán. Vagy szerintetek holnap délután végezzem el a munkát?okt. 21. 17:54
1/7 anonim válasza:
Hogyha nem egy megemlékezés közvetlen közelében csinálod szerintem senkit sem fog zavarni..
2/7 anonim válasza:
Attól függ milyenek a szomszédaid. A jogalapjuk meg van rá sajnos"Például füvet nyírni, motoros láncfűrésszel fát vágni, kis traktorral dolgozni, vagy flexelni munkanapokon 7.00 óra és 20.00 óra között, szombaton és jogszabály által pihenőnapnak minősített napokon 9.00 óra és 12.00 óra között, valamint 15.00 óra és 18.00 óra között lehet. Vasárnap és munkaszüneti napokon ezeket a tevékenységeket nem végezheted"
3/7 anonim válasza:
Szomszédaidtól függ. Engem például nem zavarna személy szerint,de ha az én egyik szomszédom lenne a tiéd,akkor fix menne a próblémázás. Függetlenül attól,hogy ünnep van vagy sem
5/7 anonim válasza:
Kérdező, az ünnepnap olyan, mint a vasárnap. Döntsd el, vasárnap csinálnád-e, aztán eszerint tudod mihez tartani magad.
7/7 A kérdező kommentje:
Reggel 10kor nekiálltam és 11re végeztem is. Senki nem szólt egy szót sem
okt. 23. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!