Október 23. Mindenki otthon van, üzletek zárva. Miért kell reggel 9 óra óta valakinek benzines fűrésszel dolgozni? Baranya megye, 20 ezres kisváros. Nem falu és nem tanya.
Mit lehet az ilyen bunkóval tenni? Sajnos nem tudjuk honnan jön a hang, nem közelről, vagyis elég sokan szenvedhetnek miatta.
Rendőrség?
(Üdvözöllek Magyarországon! Nálam az egyik szomszéd flekszel reggel hattól – szokás szerint, délutántól pedig jön a szokásos 2-3 órás fűnyírás a másik oldalról, szóval megint költöznöm kell.)
Jegyzőnél érdemes bejelentést tenni, önkormányzati ülésen felszólalni; de sokat ne várj, ha esetleg el is hallgat a zajszennyező néhány napig-hétig, utána ugyanúgy folytatni fogja. A magyar társadalom túlnyomó része nem tudja felfogni, hogy rajta kívül léteznek mások is...
Pont azon gondolkodtunk, hogy szombaton délelőtt folytatni fogja? Vagy vasárnap? A bunkóságnak nincs határa. Én is most érek rá pihenni egyébként.
Jegyzőnél csak munkaidőben lehet bejelenteni, hétvégén meg bőven hallgathatjuk még. Gondoltam elsétálok a hang irányába, de minek. Ha beszólok, holnapután leönti az autómat kromofággal cserébe.
Részvétem a flex miatt! Nem igaz, hogy mindig az szívja meg , aki a csendet és a nyugalmat szereti.
„Ha beszólok, holnapután leönti az autómat kromofággal cserébe.”
Első vagyok. Bejelentéseim után a kukámat borogatták ki, autógumit szúrtak ki. (Lehet, hogy a macskámat is ezért mérgezték meg.)
nagyon sajnállak, ez is tipikus magyar mentalitás
Nálunk még délután is ment a benzines láncfűrész...
5-nek
Ez nem profitorientált disznó, hanem egy bunkó háztulajdonos volt.
Szombaton délelőtt például senki sem szólt volna neki.De van ilyen egoista, kihaénnem rohadék, aki magasról szar a többiekre.
Nincs megélhetésért való küzdelem.A gázszerelő megsértődik, ha kisebb munkára hívják és nem jön. A szobafestő csak tavasszal vállal munkát. Én vidéken lakom, Magyarországon. Te hol? Albániában?
dehogynem, aki 00.32 kor kommentel, az nem fáradt, nem dolgozik és van ide
Várd az uniós minimálbért a 44-es lábú lófejű ávóstól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!