Nagyon érzékeny vagyok. Mit lehet ez ellen tenni ?
Figyelt kérdés
Ahogy idősödöm egyre jobban nem megyek társaságba,mert félek hogy megbántanak. Ha valaki furcsán néz rám vagy egy kis kritikát mond vagy akár valami kis rosszat egyből befordulok. Napokig azon agyalok pedig sokszor rájövök hogy nem rosszindulatbol szolt az illető. Elsìrom magam sok filmen és nagyon empatikus vagyok. Mindenkivel jóba akarok lenni és tul kedves is vagyok. Mit tegyek ez ellen ?okt. 17. 02:54
11/12 A kérdező kommentje:
Rengeteg embert megismertem az életem során és utálom a nagyképűeket pedig idegesìt hogy azok többre viszik mint a szerény kedves emberek
okt. 17. 12:44
12/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem a nagyképűséget hogy lenéz másokat és egy öntelt beképzelt. Az hogy határozott valaki az nem biztos hogy nagyképű is. Megismerem hamar az ilyeneket.
okt. 18. 04:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!