Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Zuhanyoztál mar öltözőben...

Zuhanyoztál mar öltözőben hogy a kollegad is ott zuhanyzott vagy oltozott at es meglatott meztelenul?

Figyelt kérdés
Nem ciki? Nyilvan en is latom ot mert olyan a zuhanyzo, csak megis :D

okt. 16. 23:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
#9 Személy szerint nekem nem, szoktam nudizni. Persze tiszteletben tartanám, ha másnak ez ciki lenne.
okt. 17. 11:27
 12/14 Sz.Árpád válasza:
86%
Munkahelyen nem, de volt már más helyeken ahol közöz zuhanyzó volt. Engem nem zavart. Első pàr alkalom elején kicsit feszengtem, de utána màr megszoktam. Nem lett semmilyen negatív hatással.
okt. 19. 06:24
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Persze. Rendszeresen szaunázunk, ott mindenki meztelenül van, nők-férfiak vegyesen, utána meg zuhany. Ez totál természetes dolog, csak a magyarok többsége túl prűd és összekever mindent a szexel, aminek semmi köze hozzá, azt is.
okt. 20. 16:54
 14/14 anonim válasza:
Sztem senkivel nem ciki meztelenul lenni. Regebben a volt felesegemmel.sokat nudiztunk strandokon, most a lakotarsammal szoktam itthon, nincs abban semmi gáz.
dec. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!