Zuhanyoztál mar öltözőben hogy a kollegad is ott zuhanyzott vagy oltozott at es meglatott meztelenul?
Figyelt kérdés
Nem ciki? Nyilvan en is latom ot mert olyan a zuhanyzo, csak megis :Dokt. 16. 23:37
11/14 anonim válasza:
#9 Személy szerint nekem nem, szoktam nudizni. Persze tiszteletben tartanám, ha másnak ez ciki lenne.
12/14 Sz.Árpád válasza:
Munkahelyen nem, de volt már más helyeken ahol közöz zuhanyzó volt. Engem nem zavart. Első pàr alkalom elején kicsit feszengtem, de utána màr megszoktam. Nem lett semmilyen negatív hatással.
13/14 anonim válasza:
Persze. Rendszeresen szaunázunk, ott mindenki meztelenül van, nők-férfiak vegyesen, utána meg zuhany. Ez totál természetes dolog, csak a magyarok többsége túl prűd és összekever mindent a szexel, aminek semmi köze hozzá, azt is.
14/14 anonim válasza:
Sztem senkivel nem ciki meztelenul lenni. Regebben a volt felesegemmel.sokat nudiztunk strandokon, most a lakotarsammal szoktam itthon, nincs abban semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!