Milyen gyakran zuhanyoztak a sorkatonák?
Figyelt kérdés
Mennyire kellett ügyelni a személyes higiéniára?
Lehetőség volt borotválkozásra? Ha parádézni kellett [nem tudom kellett-e] akkor kötelező volt a borotva?
aug. 18. 08:21
1/4 anonim válasza:
Volt ahol meleg viz se volt, haver!
Hideg vizben mindent
2/4 anonim válasza:
Egy nap egyszer este.
Csak hideg víz volt pedig ez 93- van volt.
Később századnál már volt meleg víz is.
3/4 anonim válasza:
1990 Ságvári laktanya Budán, minden nap meleg vízben, sokkal rosszabbat vártam, másban is. Mondjuk zuhanyrózsák nem voltak, azokat biztos lelopták.
4/4 anonim válasza:
1970 Dunakeszi. Akkor készült el a laktanya. Heti egyszer volt melegvíz.Akkor volt tisztaruha-csere is, az alsógatyát is beleértve. (Sajátot nem volt szabad hordani.) Egyébként ez elit alakulat volt, egyetem után voltam katona. Két vagy három hónapig tartott, szóval nem túl sokáig. Azért hideg víz mindig volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!