Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki van még ébren, mert nem...

Ki van még ébren, mert nem tud aludni?

Figyelt kérdés
okt. 16. 23:21
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Még eléggé korán van egy ilyen kérdéshez. Gyere vissza ide valamikor 4 körül. Akkor elhoszem, hogy nem tudsz aludni.
okt. 16. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Aki 3 műszakban melózik az mit szóljon? :)
okt. 16. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én
okt. 17. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A héten sokszor maradtam fent éjjel, mert hol beadandón dolgoztam, hol a blokktársak voltak hangosak a kollégiumban, most pedig, hogy végre tudnék aludni, nem megy.
okt. 17. 01:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdező, itt vagy meg?
okt. 17. 03:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem elaludt :)

Én inkább éjjeli bagoly vagyok. Nem tudok elaludni éjfél 1- vagy akár 2-nél hamarabb. Persze sokáig is alszom, ha 10-nél hamarabb kell felkelni, már ébresztőt kell állítani. Olykor még 11 előtt is. Most is 11-kor keltem :D

Ha valami dolgom van és fel kell kelnem korábban akkor akkor sem tudok hamarabb felkelni

Ha délelőttös vagyok és fel kell kelnem fél 5-kor mert 6-ra be kell menni dolgozni (nagyon utálom) akkor talán el tudok aludni 11-nél hamarabb. De akkor sem hamarabb.

Én képtelen vagyok megszokni a korán kelek korán fekszem dolgot.

Nekem ilyen agyam van.. Éjjel kezd el kattogni.

okt. 17. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
*ha valami dolgom van és fel kell kelnem korábban, akkor sem tudok hamar elaludmi
okt. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!