Lehet ébren aludni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 07:54
1/4 anonim válasza:
Nekem fizikai órán mindig összejött, mondjuk nem direkt. Békésen bóbiskoltam, közben a kezem lelkesen járt. Mondjuk nem lett használható jegyzetem de a tanárnak legalább nem tűnt fel a dolog
2/4 anonim válasza:
Lehet. Ha elég kimerült vagy automata módba kapcsolsz még akkor is, ha "ébren" vagy. Sőt, én még álmodtam is közben, effektíve eljátszottam az álom közben a beszélgetést.
3/4 anonim válasza:
Párom alvajáró (újabban szerencsére nem annyira, jobban alszik)
Sokszor szinte teljesen úgy viselkedett, mintha ébren lenne. Pont úgy is beszélgetett (ha nem kelt fel, akkor nem tudtam megmondani hogy ébren van, vagy alvajár)
Másnap reggel meg többnyire emlékezett is, hogy mi történt éjszaka.
(Abból a szempontból tök praktikus volt, hogy ha sos kellett valami infó tőle, akkor nem kellett felébreszteni)
4/4 anonim válasza:
Volt régen egy indiános film, a pali egyik szeme nyitva volt, a másikkal aludt. Fura, nem hinném, hogy kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!