Szerintetek férfiatlan, ha valakit nem érdekel a kertes ház és a szerelés?
Diplomás közegben dolgozom, nagy többségében férfiak közt és azt figyeltem meg, hogy a munkatársaim nagy többsége ebből a szempontból hasonlóan gondolkozik. Mindegyiküknek az a célja, hogy kertes háza legyen valahol az agglomerációban és legyen műhelye, ahol szerelhet. Erről beszélnek sokszor, hogy milyen szerszámaik vannak, hogy győzték meg a feleségüket, hogy erre és erre is még szükség van. Na meg akkor hegesztenek, esztergálnak, milyen pöpecül csinálják a kertrendezést, stb.
Én meg bevallom őszintén ezek a dolgok nem hoznak lázba, szerintem sokkal kényelmesebb lakásban élni és nem foglalkozni ilyenekkel. Nekem sokkal inkább megfelel az, hogy munka után sporttal, olvasással, sorozatnézéssel töltsem az időt, vagy például jobban szeretek Budapesten lakni, kimenni néha esténként különböző programokra, nekem tényleg nyűg lenne egy kertes házat fenntartani. Igaz, hogy nincs még családom, de alapvetően a városi életet szeretem, nem komplikálnám túl, ha nem muszáj. Rokonságomban is azt láttam az a menő, aki úgy él, mint ők és lustának tartják az olyanokat, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!