Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Oroszokat egyesek miért...

Az Oroszokat egyesek miért nem kedvelik annyira itt nálunk?

Figyelt kérdés

Meg az Ukránokat.

Nekem nagyon tetszik a nyelvük olyan szép:)

Meg a lányok a világon a legszebbek , sokkal szebbek mint a magyar lányok.

okt. 13. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Én bírom őket, ahogy Sztrongi is.

https://www.youtube.com/watch?v=K84UN8VY0Gk

okt. 13. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
15%

Mert azután, hogy az oroszok államfője offenzívát indított Ukrajna ellen, divat lett az oroszokat fikázni, mintha ők bármiről tehetnének.

Az ukránokat meg azért lett divat szidni, mert #háidejönnekmenekültkéntéselvesziktőlünkamunkátaztatel!

okt. 13. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

#1:

Az Strongi, de mindegy.

okt. 13. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:
31%
Fehér cgányok
okt. 13. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

9 évig tanultam a nyelvüket, szerintem ronda. Kétszer voltam ott, szerintem egyáltalán nem szépek a nők (akkor már inkább a lengyelek).

Az átlagember az utcán pedig kifejezetten bunkó volt.

okt. 13. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Ukránok tekintetében a 90-es évekig egy kalap alá vették őket a többi szovjet néppel. Utána pedig az ukrán a szervezett bűnözőt vagy a prostituáltat jelentette.

A mi városunkban már 5-6 éve vannak ukrán vendégmunkások. Hangoskodnak, verekednek, dohányoznak a céges buszjáraton és az öltözőben, nem szól rájuk sem a sofőr, sem a biztonsági őr.

okt. 13. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ukránokkal több személyes rossz tapasztalata is lett az átlagembernek.

Az oroszok pedig nem is olyan rég tartották megszállás alatt az országot. Mit kéne bennük szeretni? Semmi pozitív benyomása sincs róluk se a médiának, se a történelemnek, se az oda esetleg elutazó turistáknak. Akkor?

okt. 13. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!