Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondhatta ezt az anyuka?

Miért mondhatta ezt az anyuka?

Figyelt kérdés
Egy tízemeletesben beszálltam a liftbe egy fiatal anyukával és egy kisgyerekkel,nem vagyok jó kor megállapításban de sztem olyan 2 éves lehetett mert már tudott járni.Ők a hetedikre mentek én meg a 10.re és amikor kiszálltak a kisgyerek nyújtotta felém a kezét még így mosolygott az anyja meg mondta hogy gyere de csak ott maradt és akkor én is nyújtottam neki a kezem hogy így alulról hogy majd ad bele egy pacsit vagy nem tudom,de aztán végül megfogta a kezem és akkor utána az anyuka ilyen furcsán nézett és azt mondta hogy ezt azért nem mondom el apának.Ezt követően pedig elgondolkodtam hogy miért mondta ezt,jobban szeret a gyerek egy random idegent mint az apját? Vagy nem szabadott volna odanyujtanom a kezem?,21/f

okt. 13. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
10. vagyok. Plusz: lehetséges, hogy abban az egy nagy házban laktok. Akkor pedig egyáltalán nem baj, sőt, ajánlatos valóságosan is megismerkedni egymással. Nem csak a gyerekkel, hanem a szülőkkel is. És akár kezet is foghattok. Sokkal biztonságosabb, otthonosabb érzés lesz.
okt. 14. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Igazad van, egy tizemeletes nagyjából egy kicsi falu, működhet a dolog. De ezeketnem nagyon ismerem, apám kisvárosában láttam csak ilyet egy-szer-kétszer.

Mi anyámékkal hagyományos Monarchia-beli gangos házban laktunk, fémkolomp a gangon még a háború körüli évekből, valami óvóhely-felirat maradvány, szenespince, udvar porolóval, sokgyerekes családok. A régi liftet meg valami deszkakallantyúk vezérelték, csak később lett teljesen automata.

Nálunk nem volt semmmi különös, nagyjából mindenki köszönt mindenkinek, a házmester néninek a szomszéd vitt főzeléket, a tető kulcsokat meg valami felügyelő nénitől kellett elkérni.

2000 körül jöttek új lakók tömegesen valahogy hirtelen, csak az tűnt fel, hogy a kaput már nem fogták meg egymásnak meg a régi lakóknak, hanem simán benyomták az ember orra előtt. Az ezredfordutolsó évtizedben viszont ők is nagyrészt eltűntek, mindenféle cégek költöztek be, ügyfelek, főleg fiatalok, mondjuk ők legalább nem voltak annyira ridegek.

okt. 14. 19:57
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
Meglepő helyzetekben előfordul, hogy nem a megfelelő mondat hagyja el a szánkat. Szerintem csak egy ilyen "nem a megfelelő mondatnak" voltál tanúja.
okt. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!