Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy idős néni miért mondhatta...

Egy idős néni miért mondhatta ok nélkül hogy kössem fel magam a Lidl-ben?

Figyelt kérdés

Egy 70 év körüli néni azt mondta hogy kössem fel magam mikor sorban állásnál véletlenül a szemébe néztem. Mögöttem állt éppen a kasszánál, igazából nem is rá akartam nézni hanem a feleségem után néztem hogy mikor jön már vissza, mert visszament egy konzervért amit elfelejtettünk betenni a bevásárlókocsiba.

Manapság már ennyire nagy baj ha az idegenek szemébe nézünk?

2024. ápr. 16. 12:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
#idős emberek fenyegető aurával
2024. ápr. 16. 12:44
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Én sem bírom, ha néz valaki, pedig fiatal vagyok. Mondjuk nem szólok be emiatt senkinek. Esetleg mások zaklathatták, és már eleve támad mindenkire.
2024. ápr. 16. 12:49
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Rossz napja van, vagy megkeseredett, vagy ki tudja mi. Én pár másodperces döbbenet után egyet röhögtem volna, aztán nem törődtem volna vele.
2024. ápr. 16. 12:50
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Benézett valamit úgy néz ki. Azt hitte valami nagyon rosszat akarsz neki. Lehet már nem is lát jól.
2024. ápr. 16. 12:52
 5/17 anonim ***** válasza:
4%
Tiszteld az öregeket!
2024. ápr. 16. 12:54
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

"Manapság már ennyire nagy baj ha az idegenek szemébe nézünk?"

. Manapság minden hülyeség alapján lehet általánosítani?

2024. ápr. 16. 12:54
 7/17 anonim ***** válasza:
8%
Ha picit is figyelmesebb lettél volna, akkor rögtön észreveszed, kiszólt a nénin keresztül hozzád, és nem a néninek tulajdonítod a problémát, hanem max. egy sajnálattal néztél volna fel rá. Mert ha visszakérdeztél volna rögvest, szerencsétlen azt sem tudta volna hogy mi jött ki az adott pillanatban a száján. Figyeld az emberek szemeit, ha az adott pillanatban a pupillája elfeketedik, hirtelen-kb.negyed percig lehet látni a jelenséget-onnantól kezdve már nem ő szól hozzád.
2024. ápr. 16. 12:55
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos nagyon sok az ilyen kettyós öreg, akiket ki sem lenne szabad engedni az utcára kiséret nélkül, hanem valami zárt kapus elfekvőbe bezárni, tapasztalat.

Egy kereskedelmi dolgozó.

2024. ápr. 16. 12:58
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

Ilyen pszichés betegek járnak a multikhoz?

Egymás szemébe se mernek nézni fú!

2024. ápr. 16. 13:09
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Annyi hasonló kérdés alá leírtam már és ide is leírom, mert minden újabb ilyen kérdés megerősít benne, hogy borzasztó kár volt bezárni Lipótmezőt.
2024. ápr. 16. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!