Egy idős néni miért mondhatta ok nélkül hogy kössem fel magam a Lidl-ben?
Figyelt kérdés
Egy 70 év körüli néni azt mondta hogy kössem fel magam mikor sorban állásnál véletlenül a szemébe néztem. Mögöttem állt éppen a kasszánál, igazából nem is rá akartam nézni hanem a feleségem után néztem hogy mikor jön már vissza, mert visszament egy konzervért amit elfelejtettünk betenni a bevásárlókocsiba.
Manapság már ennyire nagy baj ha az idegenek szemébe nézünk?
ápr. 16. 12:43
2/17 anonim válasza:
Én sem bírom, ha néz valaki, pedig fiatal vagyok. Mondjuk nem szólok be emiatt senkinek. Esetleg mások zaklathatták, és már eleve támad mindenkire.
3/17 anonim válasza:
Rossz napja van, vagy megkeseredett, vagy ki tudja mi. Én pár másodperces döbbenet után egyet röhögtem volna, aztán nem törődtem volna vele.
4/17 anonim válasza:
Benézett valamit úgy néz ki. Azt hitte valami nagyon rosszat akarsz neki. Lehet már nem is lát jól.
6/17 anonim válasza:
"Manapság már ennyire nagy baj ha az idegenek szemébe nézünk?"
. Manapság minden hülyeség alapján lehet általánosítani?
7/17 anonim válasza:
Ha picit is figyelmesebb lettél volna, akkor rögtön észreveszed, kiszólt a nénin keresztül hozzád, és nem a néninek tulajdonítod a problémát, hanem max. egy sajnálattal néztél volna fel rá. Mert ha visszakérdeztél volna rögvest, szerencsétlen azt sem tudta volna hogy mi jött ki az adott pillanatban a száján. Figyeld az emberek szemeit, ha az adott pillanatban a pupillája elfeketedik, hirtelen-kb.negyed percig lehet látni a jelenséget-onnantól kezdve már nem ő szól hozzád.
8/17 anonim válasza:
Sajnos nagyon sok az ilyen kettyós öreg, akiket ki sem lenne szabad engedni az utcára kiséret nélkül, hanem valami zárt kapus elfekvőbe bezárni, tapasztalat.
Egy kereskedelmi dolgozó.
9/17 anonim válasza:
Ilyen pszichés betegek járnak a multikhoz?
Egymás szemébe se mernek nézni fú!
10/17 anonim válasza:
Annyi hasonló kérdés alá leírtam már és ide is leírom, mert minden újabb ilyen kérdés megerősít benne, hogy borzasztó kár volt bezárni Lipótmezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!