Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek annyira...

Miért szeretnek annyira beleszólni más dolgába?

Figyelt kérdés

Ezeknek csak erre telik? Arrogánsan kioktatnak,megmondják a tutit,ha meg nem azt teszed,ömlik a szájából a moslék.

Nem bírom ezt az embertípust,a kontrollmániásolat.

Törődjön mindenki a maga dolgával.

okt. 10. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nem kéne semmibe beleszólni, ha mindenki remete lenne.

Léteznek ilyen állatfajok: ott, ha két azonos nemű felnőtt találkozik, az az első gondolata mindkettőnek, hogyan lehetne megölni a másikat.

Az emberek többsége azért máshogy működik.

okt. 10. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Ez nem alapvető minden magát magyarnak valló embernél?? 🤣
okt. 10. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

#2 Adom 😂

Viccen kívül, ja én is utálom ezt az emberfajtát, általában ugyanolyan rosszak mint akit kritizálnak, sőt sokszor rosszabbak. Én általában éreztetni szoktam velük, hogy mennyit érnek.

okt. 10. 20:14
 4/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Addig se kell a sajátjukéval foglalkozni.
okt. 10. 20:16
 5/10 A kérdező kommentje:

inkább választanám az örök magányt,mint egy olyan lelketelen embert,aki irányítani akar.

nem bírom a kontrollmániásokat.

okt. 10. 22:34
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb magyar ember igen.

Egyrészt ugye amit már feljebb is írtak, hogy ebben az országban a többsége frusztrált, elégedetlen az életével, ezért okoskodással kompenzál meg azzal, hogy belepofázik mások életébe.

A másik, amit észrevettem, hogy a magyarok többsége burokban él, ezért borzasztóan túlbecsüli a saját képességeit.

A nem túl eszes munkatársai, rokonai körében okosnak számít, nyelvet nem beszél, ezért elhiszi, mekkora ász.

Van is egy ilyen idősebb ismerősöm, aki szóba megoldja bárkinek az életét, ő viszont semmiben nem tud kiemelkedni a gyakorlatban.

okt. 11. 08:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A saját életüket "rendben tudják" az ilyen szinten lelki nyomoroncok.

Felesleges energiát fektetni abba, hogy szembesítsd a hiányosságukkal ezeket az embereket, mert az csak olaj a tűzre!

Mosolyogsz, bólogatsz, lesz@rod!

okt. 11. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
8%

"inkább választanám az örök magányt"

Ez csak duma!

Nem fogsz elmenni remetének, mert élvezed mindazt a kényelmet, amit MÁS emberek biztosítanak neked!

Csak aztán ezt nem becsülöd meg, ami nagyon nem szép tőled.

okt. 11. 08:30
 9/10 anonim ***** válasza:

6

Jaja, vakok között félszemű a király, ezt én is észrevettem. Szomszédnőm úgy adja elő a munkáját az utcában ha beszélget, mintha a cégnél ő lenne a gazdasági diri (közben egy huszadik adminisztrátor, speciális tudást nem igénylő munkát végez). És itt isszák a szavait:DDDD

okt. 11. 09:30
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as

MIT becsüljön meg???

Megbecsülöm, hogy a villanyszerelő szakember rendbe teszi a házamat, hogy a boltban kiszolgál az eladó, stb...stb...

De mit becsüljek meg azon, hogy közli, hogy a csinos nevelt lányomnak nem kellene már híznia szerinte (ja, pár hónapos terhes volt, oda se neki).

Szerintem kérdező ilyesmikre (is) gondolt.

Jómagam az sztk-ban laborra várakozva álltam megrogyva kicsit. Az alap járásom az, hogy szálegyenesen járok, de akkor ott jólesett kicsit megroskadni. Öreg néni (vadidegen) feláll a székről, odajön, hogy "aranyoskám, ne haragudjon, hogy mondom, de ilyen csinos fiatalasszony mint maga, ne álljon már ilyen görbén, húzza ki magát."

Most ezzel mit segített, akkor és ott jólesett úgy állni.

Na én ezeket utálom, az ilyen beszólásokat, még ha tegyük fel, jóindulat is van mögötte. Mert köze...?

okt. 11. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!