Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek velem az emberek?

Miért ilyenek velem az emberek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

29 éves Férfi vagyok, de szinte semmi baráti társaságom nincsen, magányos vagyok. Szépen felöltözök a városban, jól nézek ki 178 magas vagyok, sportos testalkatú, sportolok is stb.

Mégis azt érzem hogy nem vagyok vonzó az embereknek😥 , de miért?

Igaz hogy sokszor zavarban vagyok társaságban, ha már többen vannak akkor nagyon zavarba jövök.

Nagyon szeretem a lányokat és csodálom őket milyen szépek. Sajnos egyenlőre kevés sikerem van náluk.😥😥

Már iskolában is gond volt a beilleszledéssel a közösségbe , mert zavarban voltam. Mi a titka azoknak a srácoknak akik vonzóak a lányok számára? Ja és ne a pénzt beszéljétek most az ne jöjjön ide.

El vagyok néha keseredve.

okt. 10. 17:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg kihagytam; romantikus érzelmes, néha sírós srác vagyok
okt. 10. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Én is ilyen vagyok! :D Csak a korban térünk el 1 évvel és nem sportolok, de amúgy ugyanez. Gondolom mivel zavarban vagy, annyira nem is vagy beszédes fajta. Inkább az a fajta lehetsz aki magába fordul ha túl sok ember veszi körül. Valószínűleg ez az ami annyira nem tetszik az embernek, hisz kb. köddé válsz számukra. A nők csodálatát azért ne vidd túlzásba, ők is ugyanolyan emberek mint te vagy én. Ne aggódj, biztosan találsz majd előbb-utóbb hozzád illő nőt, csak ne stresszelj rá a dologra, csak lazán! :D
okt. 10. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre mit lehet mondani? Kis lazaságot! Az mindig bejön.
okt. 10. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a nő, társaimat nekem pont az ilyen férfiak jönnek be akik romantikusak érzelmesek, sírósak zavarba jövősel és a nem nyomulósak.
okt. 10. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük❤️️ Írnék neked verset is, de inkább meghagylak a kérdezőnek! 😚😊

okt. 10. 19:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, a szociális fóbiának nézz utána!
okt. 10. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Mé szoktál sírni?
okt. 10. 19:41
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Felnőtt egy nemzedék a számítógép mellett,és nem tanult meg normális emberi módon kommunikálni. Nem kiművelt a mimika, a hangszín, stb.
okt. 10. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!