Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Duci emberek, ti jól érzitek...

Duci emberek, ti jól érzitek magatokat a bőrötökben? Miért/Miért nem?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, hogy kire mennyire van negatív hatással a túlsúly. Én is túlsúlyos vagyok, de nem hiszik el a körülöttem lévők, hogy én így is jól érzem magam.

okt. 8. 16:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vagyok igazi dagi, úgy 15 kiló feleslegem van, és szerencsére tokára sem vagyok hajlamos. Egyértelműen jobban érzem magam, mint amikor vézna gyerek voltam, inkább legyek így.
okt. 11. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Lelkileg meg olyan szempontbol jol,hogy nem erdekel ki mit gondol.Eleg aranyosan mentek fel a kilok igy nem annyira feltuno a 90kg...bar teny maskent neztem ki amikor vekonnyabb voltam.Viszont a nagy evészetnek a sok szemhidrat bevitelnel szeretnek veget vetni es ez par hete a gondolataimban van hogy jo lenne leadni 5-10kg
okt. 13. 10:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
160 cm és 90 kg vagyok. Alig bírok lehajolni bekötni a cipőm, vagy a lábkörmöm levágni. Megyek 10 métert, már leizzadok, hidegben is. A 2 lábam közt folyton kiszakad a nadrág meg kisebesedik a bőr. Még sorolhatnám, de amúgy el nem bírom képzelni, hogy valaki így jól érzi magát.
okt. 14. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Azért a 35-ös BMI, 13-as, ami alig 1 kilóval kevesebben már csak I. fokú elhízás lenne, ezt nem indokolja. Én több vagyok, mint te, és amióta 15 kilót fogytam, már nincsenek ezek a problémáim. Egy megfelelő nadrág nem szakad ki. Gyakorold a gyaloglást, még nem vagy halálodon!
okt. 14. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
14: Szerintem az a probléma, hogy a rajtam lévő izomzat minimális, ez mind háj. :( Meg biztos genetika, kinek hova megy jobban a zsír, nekem pont a combom belső részére megy (azért súrolódik össze a két lábam) meg az alhasamra (azért érem el nehezen a lábam). Szerencsére úszás közben nem zavar a túlsúlyom, így azt tudom csinálni.
okt. 14. 23:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát, rajtam is háj van, ezt az anonim gyakorin bevallhatom, de ezekkel az arányokkal a helyzet nem lehet annyira elviselhetetlen.
okt. 14. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 130 kg-ról fogyok, most 95 vagyok, és még mindig fogynom kell ahhoz, hogy egészségesebb legyek.

130 kg-val már az élet is fájt. Rettenetes volt.

Egy excel táblázatban vezetem az észrevételeimet, régebben mennyi problémám volt a túlsúlyomból kifolyólag, és most mennyi minden változott pozitív irányba.

Most jól vagyok és nekem már így is jó lenne, ha rajtam múlna, de a 95 kg még mindig egészségügyi kockázatokkal jár.

okt. 19. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!