Szerintetek van igazság ezen a bolygón?
Hogyne, természetesen.
Az, amit valaki megteremt.
Már a csordaállatoknál is létezik erkölcs, és ők is zokon veszik, ha ez sérül. Úgyhogy általában ők is azon dolgoznak, hogy igazság legyen.
Én mindig úgy voltam vele, hogy ha lenne igazság, akkor a rohadékok bűnhődnének.
Ehelyett az ártatlanok szívnak mindig.
Lenne igazság azok már rég megdöglenének, akik még mindig élnek és azok még élnének, akik már rég halottak.
Dióhéjban ennyi.
#5:
Bocs, de ez egy kb. 13 éves gyerek szintű hozzáállás.
"Ehelyett az ártatlanok szívnak mindig."
Ezt dobta a bullshitgenerátor?
"Lenne igazság azok már rég megdöglenének, akik még mindig élnek és azok még élnének, akik már rég halottak."
Tehát neked már meg kellett volna halnod?
7# valahol megértem, de ez nem ilyen egyszerű.
Nekem mindig azt mondták, hogy a Földön soha nem volt igazság, most sincs és nem lesz.
Nem szívesen mennék ebben bele, meg már késő van ehhez, de máskor ezt a témát nagyon szívesen kivesézném, mert ez ennél jóval összetettebb.
Kérdezőnek azt javasolom, ha esetleg valami miatt nincs jó kedve, akkor ne filózzon ezen, mert felesleges.
Éld az életed és ne kattogj ezen.
Nem ér annyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!