Miért van az, hogy nőként a nők jobban irritálnak, mint a férfiak?
Engem is. Pl meloban Pletykálnak irigyek komplexusosak beszologatnak.
Hal eg engem beraktak az infóspasihoz meg a sofőrhöz, (pénzügyes vagyok összevonták az irodákat), es olyan békés jó hangulatban szinte boldogsagban telnek a napjaim:)
Én nőként félek is a nőktől mert nagyon gonoszak egymással! Saját bőrömön tapasztaltam! Bezzeg ha benyit egy lepukkant faszi, lenyeg hogy nadrág legyen rajta, már vigyorognak, eltorzul a pofája, kivörösödik, hirtelen muris lesz, megértő, jófej, emberszerető, haveri.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Már több évtizede tudjuk hogy a vadászó férfi, gyüjtőgető nő hipotézis hibás (vagy is nem nemtől függött a vadászó/gyüjtögető feladat). De ha még igaz is lenne akkor sem állna össze az elméleted.
Az internalizált nőgyűlölet mondd neked valamit?
Fiús többségű családban nőttem fel, az unokatesóim is mind fiúk voltak.
Szerettem focizni, reál végzettségem van. A munkahelyemen több a férfi, és fiaim születtek.
Ezekből következően mindig jobban értettem a férfiak logikáját, mint a tipikusnak tartott női manipulációt.
Nem idegesít, de mondhatni lepereg rólam az ilyesmi.
Ami igazán felhúz, az az ilyen tutyimutyi, nem mondok se igent se nemet, pasik. Képtelenség vele tárgyalni, mert csak húzza az időt, meg mellébeszél. A "nem" is válasz apám, mondd már ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!