Mit tegyek, ha pokolian érzem magam mert rosszul keresek?
Ha lelkisimeretesen tanulsz és gyakorolsz, akkor nagy baj már nem lehet. De a korábbi évek érettségi tételei és maguk az érettségi feladatok is fent vannak a neten, ha azok megoldod, akkor menni fog élesben is.
#7 Jelenleg nincs erről tapasztalatom, én 20 éve leérettségiztem. Viszont most keresett meg ismerős, hogy matek érettségi felkészülésben tudok-e neki segíteni? (Nem vagyok tanár, csak matekb.zi) De én is még csak ott tartok, hogy megnéztem a jelenlegi követelményeket, mintafeladatokat.
(Egyelőre ez a kiindulópontom: [link] , de majd ők megmondják, hogy miben kell nekik segítség)
Viszont biztos vagyok benne, hogy rengeteg magyarázat, tananyag online is megtalálható a témában. Az nyilván nehézség, hogy nem tudod megkérdezni, hogy "De ez miért van így?" - főleg a mateknál, mert a megértéshez szerintem ez elengedhetetlen.
Közben olvastam a #9-est, ő is jókat ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!