Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha pokolian érzem...

Mit tegyek, ha pokolian érzem magam mert rosszul keresek?

Figyelt kérdés
270 nettót kapok szakmunkásként, itt a munkahelyemen most 2024ben a diplomások 5 éve 2019ben nettó 330-400 nettót kerestek. Akkor még nem volt se covid, se háború. Időközben meg az árak, akár ingatlan, akár bolti legalább duplaja, vagy triplája lett.
okt. 2. 13:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Lesz ez még rosszabb is. Szóval nyugi
okt. 2. 13:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül máshol tudnál vagy sem többet keresni, ha igen válts munkahelyt, közben képezd magad tanulj.
okt. 2. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
tanulj, az a legegyszerűbb...
okt. 2. 13:52
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
Jó van az. Minél magasabbra mászol a létrán, annál nagyobbat fogsz esni.
okt. 2. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos vannak, akik öt éve ennyit kerestek, de amit írsz, az kb. a jelenlegi medián bér, vagyis az emberek fele kevesebbet keres jelenleg is!
okt. 2. 14:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is a tanulás a megoldás. Ha nincs érettségi, vagy van, de rossz, az könnyen orvosolható tanulással. Ma már minden ehhez szükséges tananyag fent van a neten, szinte önállóan megtanulható (=ingyen).

Miután megcsináltál egy nagyon jó érettségit, mehetsz tovább főiskolára vagy egyetemre akár esti, akár levelező képzésen. (Hülye elnevezés, modernizálhatnák már.)

VAGY!

Ha nem akarsz ennyi időt beleölni a dologba, akkor csak egy tipp: ismerősöm munka mellett elkezdett masszázst tanulni. Masszírozott munka után, hétvégén, képzésekre járt, rengeteget tanult, gyakorolt, csinálta, most már egyéni vállalkozó és rengetegen járnak hozzá masszázsra, már _bőven_ el tudja magát tartani ebből.

okt. 2. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:
6, engem érdekelne ez az újra letett érettségi dolog, vén vagyok már, mint az országút, még a régi rendszerben érettségiztem. Értem, hogy szerinted netről egyedül is föl lehet készülni, szerintem az olyan is lenne, illetve csak annyira hatékony vagy sikeres. Felkészítés nincs? Sulikban. Tudom, keressek rá. Hátha neked van igazi tapasztalatod is erről.
okt. 2. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is kb. ennyit keresek és vígan elvagyok.
okt. 2. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Nem #6-os válaszadó vagyok, de én most egyetemre tanulok, net+ChatGPT segítségével (35 éves vagyok). Nem nehéz, szinte mindenről van videó, leírás, tutorial. Illetve vannak ilyen komplett kurzusok, mint a mateking féle kurzus, csak ezek általában fizetősek: [link]

A [link] oldalról tankönyveket és segédleteket is le lehet tölteni, bár ezek nem annyira önálló tanulásra készültek, szóval önmagában ez nem lesz elég, inkább csak szamárvezetőnek jók.

Én az antikvárból vettem tankönyveket.

okt. 2. 15:31
 10/13 anonim ***** válasza:
9, köszi és az oké, hogy van mindenhol, mindenféle anyag, szöveges, videós, minden. Az nem világos, hogy honnan fogom tudni, hogy amilyen mélységig tudom az anyagot, az már elég lesz egy ... nem tudom, milyen szintű és milyen eredményű érettségihez? A legutolsó, amivel össze tudok hasonlítani bármit is, a saját érettségim, de hát mégse, hiszen akkor még csak egyféle volt.
okt. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!