Mit tegyek, ha pokolian érzem magam mert rosszul keresek?
Szerintem is a tanulás a megoldás. Ha nincs érettségi, vagy van, de rossz, az könnyen orvosolható tanulással. Ma már minden ehhez szükséges tananyag fent van a neten, szinte önállóan megtanulható (=ingyen).
Miután megcsináltál egy nagyon jó érettségit, mehetsz tovább főiskolára vagy egyetemre akár esti, akár levelező képzésen. (Hülye elnevezés, modernizálhatnák már.)
VAGY!
Ha nem akarsz ennyi időt beleölni a dologba, akkor csak egy tipp: ismerősöm munka mellett elkezdett masszázst tanulni. Masszírozott munka után, hétvégén, képzésekre járt, rengeteget tanult, gyakorolt, csinálta, most már egyéni vállalkozó és rengetegen járnak hozzá masszázsra, már _bőven_ el tudja magát tartani ebből.
Nem #6-os válaszadó vagyok, de én most egyetemre tanulok, net+ChatGPT segítségével (35 éves vagyok). Nem nehéz, szinte mindenről van videó, leírás, tutorial. Illetve vannak ilyen komplett kurzusok, mint a mateking féle kurzus, csak ezek általában fizetősek: [link]
A [link] oldalról tankönyveket és segédleteket is le lehet tölteni, bár ezek nem annyira önálló tanulásra készültek, szóval önmagában ez nem lesz elég, inkább csak szamárvezetőnek jók.
Én az antikvárból vettem tankönyveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!