Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kettő közül melyik típusú...

A kettő közül melyik típusú embereket kedveled inkább: a közvetlenül haverkodókat vagy a távolságtartóbb személyeket?

Figyelt kérdés
Az alaptermészete lehet mindegyiknek ugyanaz, tehát lehet hogy viccesek, de amíg az egyiket akár túl közel is engeded magadhoz, a másikat soha nem fogod úgy megközelíteni. Nyilván nem lehet itt sem általánosítani, de a te személyes benyomásaid alapján melyik a szimpatikusabb?
szept. 30. 18:32
A kérdező szavazást indított:
A haverkodós
A távolságtartó
21 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Én sem akarok általánosítani, de a mindenkivel haverkodó sokszor felszínes is, a távolságtartó viszont a megfelelő ember mellett (akit megkedvel, akiben megbízik) kinyílik, sokkal több érzelmet tud adni és sokkal erősebb, megbízhatóbb kapocs lesz.
szept. 30. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
A haverkodósat, ha azonos az érdeklődési körünk. Egy visszahúzódó embert elkerülök, mert ki tudja milyen lelki gondjai vannak, én meg nem vagyok pszichológus.
szept. 30. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Távolságtartó férfi vagyok, de érdekes módon, nagyon sok ember vonzódik hozzám. Viszont én szeretem a hasonlóan komolyabb,de persze az igazi humort értő emberek társaságát.

Ezért nem tudok a haverkodó,túl közvetlen emberekkel egy udvariassági formulán túl többet adni . Megnyílni is csak az igazán mélyérzésű emberek iránt tudok, pedig sok a szeretet bennem.De ezt nem szórom el úton - útfélen.

F

szept. 30. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a közvetlenebb emberekhez vonzódom, valószínűleg azért, mert ez belőlem hiányzik és kicsit irigylem is őket, hogy TUDNAK könnyen kapcsolatot kiépíteni, feszengés és görcs nélkül ismerkedni.
szept. 30. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A közvetlenebbeket, mert komfortosabban is érzem magam a társaságukban, illetve én is inkább ebbe a csoportba tartozom, mint a távolságtartóba.
szept. 30. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:
72%
A haverkodásnak azért vannak szintjei. Elég sok harmincas színész meg egyéb művész van az ismerőseim között, és bár extrovertált embernek tartom magamat, de az tud fárasztó lenni, amikor egy esti sörözés bekokózva egymás túlkiabálásával telik.
szept. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!