Egy bizonyos férfi miért nem beszél sohasem az érzelmeiről/érzéseiről, miért lesz valaki távolságtartó?
Valójában több az olyan ember, aki egész életében beszél, de sosem mond semmit. Az ilyen emberek szoronganak, zavarja őket, ha a másik nem akar állandóan céltalanul dumálni.
Faggatod? Igyál rá nyugodtan hideg vizet, vagy fogadd el, hogy nem beszédes.
De ez a legnehezebb belső munka. Elfogadni a másik embert és nem baxtatni. Kevesen tartanak itt.
Én is ismerek ilyet nőben. Vannak ilyen típusú emberek, és kész. Neki a komfortzónáján kívül esik az, hogy ilyen dolgokról beszéljen. Nyilván rá lehet venni erre, de nem lesz neki kényelmes, és valószínűleg mielőbb menekülne a helyzetből.
Attól függetlenül az ilyen embernek is el lehet nyerni a bizalmát, csak több idő kell hozzá, és nehezebb is, mivel nem ad visszajelzéseket sem igazán, hogy merre kellene tapogatóznod.
Midenki más.
Én sem voltam soha a szavak ember.
Volt egy szerelmi kapcsolatom, mèg gyerekkoromban, úgy 16 éves lehettem.
Pár évtized után, (három éve) újra találkoztam a régi nagy szerelmemmel, akivel átbeszèltük a múltat.
Ő mondta, hogy nagyon csendes voltam és keveset beszéltem. Hallgattam és látszott rajtam, hogy folyton máshol járnak a gondolataim. Fél sem tűnt számomra, hogy ilyen voltam.
Azutàn volt egy korszakom, amikor sokat beszéltem.
Na, akkor mentem igazán sokak agyára.
Ez kb, úgy 2 évig tartott.
Azóta van a közép út. Sem nem keveset, sem nem sokat nem beszélek.
De amúgy már meggondolom, hogy kivel mit beszélek, mert estem már bele abba a hibàba , hogy kiadtam az életem minden részét és visszaéltek vele.
Hello!^^/
Sokan ilyenek. De tudod, simán lehet, hogy nem kedvel, s csak jólneveltségéből adódóan nem kel küld el a pi... nah érted. Persze lehet csak erről van szó:
De sosem lehet tudni, lehet nem vagy neki "elég szép", ahhoz képest amennyit beszélsz... ő inkább egy goth introvertált csajra bukna... kit tudja.
Egyáltalán mutatkoznak olyan dolgok, amik arra utalnak, hogy érdeklődik irántad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!