Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Olyan extrémen elhízott...

Olyan extrémen elhízott nő,aki bizonyos dolgokban segítségre szorul?

Figyelt kérdés
Akár fizikai,akár lelki segítségnyújtásra.Olyan nőre gondoltam,akinek nincs támasza.Ismer valaki ilyet?
2023. dec. 13. 08:32
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Milyen beteg fétis ez?
2023. dec. 13. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Jenkiknél biztos van, itthon az 1000ft-os kenyér korában képtelenség.

A kis Iráni fószer a Discovery-től ide küldte volna a sok amerikai tehenet, mangalicát, a legjobb terápia lett volna.

2023. dec. 13. 09:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem fétis,de biztosan furcsa sokak számára.Tényleg segítenék,mert örömömet lelném benne.Sajnálom az ilyen nőket,s tudom soknak jólesne ha nem bántanák őket,hanem segítenék.
2023. dec. 13. 09:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Senkinek nem akarok rosszat.Pár éve volt egy felmérés, mely szerint több ezer olyan magyar ember van,aki a túlsúlya miatt a négy fal között él.Nyilván ezek között vannak nők is.
2023. dec. 13. 12:20
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Tlc-n az Élet 250 kiló felett c. dokuban voltak ilyen emberek. Amúgy én is sajnálom őket, tré lehet a kaja függőség.

Ha tényleg segíteni akarsz rajtuk és nem perverzió ez nálad, akkor érdeklődj szoc.otthonokban, kórházakban.

2023. dec. 15. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Gyakran írsz ki ehhez hasonló kérdéseket. Te valamilyen pszichikai betegségben szenvedsz.

Mit tudsz rajtuk te szóban segíteni? Mondogatod majd állandóan hogy ne egyen??

2023. dec. 15. 14:20
 7/10 A kérdező kommentje:

Volt 192 kg-os kedvesem, tudom milyen az élete egy extrém kövér nőnek. Ő a súlyához képest nagyon tevékeny volt,szinte mindent önállóan csinált. Néhány dologban segítettem neki.A cipőkötés ment neki nehezen,a hasától nem tudott lehajolni.A buszra is fel kellett segítenem,ha magasan volt a lépcső. Furcsán hangzik,de nagyon jólesett segítenem neki, s ő hálás volt érte.

Életében sokat cikizték a súlya miatt, én viszont így szerettem. Ez pszichikai betegség?

2023. dec. 15. 17:47
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Idővel ahogy tovább hízik, egyre kevesebb dologra lesz képes. Neked kell majd fürdetni és a fenekét is törölni. Nem beszélve az egészségügyi problémáiról, amit szerintem rossz végig asszisztálni.

Elárulod miért szakítottal a 192 kg-os baratnőddel?

2023. dec. 15. 18:49
 9/10 A kérdező kommentje:
Kiköltözött Angliába a testvéréhez.A fürdésnél segítettem,amikor nála voltam, de egyedül is ment neki.Amúgy szívesen tettem.A popsiját ki tudta törölni.....Egyébként nem is fizikai segítségre szorult, hanem lelkire.
2023. dec. 15. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Azóta tudsz valamit róla? Romlott az állapota, vagy fogyott? Egyáltalán él még??
2023. dec. 15. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!