Olyan extrémen elhízott nő,aki bizonyos dolgokban segítségre szorul?
Jenkiknél biztos van, itthon az 1000ft-os kenyér korában képtelenség.
A kis Iráni fószer a Discovery-től ide küldte volna a sok amerikai tehenet, mangalicát, a legjobb terápia lett volna.
Tlc-n az Élet 250 kiló felett c. dokuban voltak ilyen emberek. Amúgy én is sajnálom őket, tré lehet a kaja függőség.
Ha tényleg segíteni akarsz rajtuk és nem perverzió ez nálad, akkor érdeklődj szoc.otthonokban, kórházakban.
Gyakran írsz ki ehhez hasonló kérdéseket. Te valamilyen pszichikai betegségben szenvedsz.
Mit tudsz rajtuk te szóban segíteni? Mondogatod majd állandóan hogy ne egyen??
Volt 192 kg-os kedvesem, tudom milyen az élete egy extrém kövér nőnek. Ő a súlyához képest nagyon tevékeny volt,szinte mindent önállóan csinált. Néhány dologban segítettem neki.A cipőkötés ment neki nehezen,a hasától nem tudott lehajolni.A buszra is fel kellett segítenem,ha magasan volt a lépcső. Furcsán hangzik,de nagyon jólesett segítenem neki, s ő hálás volt érte.
Életében sokat cikizték a súlya miatt, én viszont így szerettem. Ez pszichikai betegség?
Idővel ahogy tovább hízik, egyre kevesebb dologra lesz képes. Neked kell majd fürdetni és a fenekét is törölni. Nem beszélve az egészségügyi problémáiról, amit szerintem rossz végig asszisztálni.
Elárulod miért szakítottal a 192 kg-os baratnőddel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!