Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az olaszliszkai lincselés...

Az olaszliszkai lincselés után te felvetted volna a két menekülő kislányt az autódba,hogy segíts nekik?

Figyelt kérdés

14 és 4 évesek voltak. A nő,aki felvette őket, később a saját anyja tanácsára inkább kirakta őket a kocsiból, nehogy neki is baja legyen. Féltették a kocsit...

Kérek mindenkit,hogy NE a lincselésről írjon! Mindenki tudja,mi történt...

Itt most engem az emberi tulajdonság érdekel.

Én elvittem volna őket a szomszéd faluba,ahová el akartak jutni.

Anyám,aki óvónő (!) azt mondja,hogy ő nem keveredett volna bele,nem vette volna őket fel az autójába. Számomra ez nagyon szomorú, én nem tudnék két gyereket az út szélén hagyni.

Anyám 66 éves, én 41 vagyok, egy lányom van.

A youtube-on látható videók ihlették a kérdést.

szept. 29. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
A saját életüket féltették, hogy őket is kirángatják és megölik. Pánikhelyzetben beszűkül a tudat, és amit te most otthon nyugodt körülmények között kitaláltál, hogy biztos nem csinálod meg, adott esetben ott a helyszínen képtelen lettél volna racionális döntést hozni a sokkhatásban.
szept. 29. 11:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Több sokkhatás-közeli helyzetben hoztam már racionális döntést. Nem ez lenne az első..
szept. 29. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem egyformák az emberek. Te te vagy és így csináltad volna, mások meg mások, és máshogy csinálták.
szept. 29. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan nekem nincs autóm, de ha lenne...

Olyan környéken, ahol van reális esélye annak, hogy bajom lehet belőle, semmiképp nem vennék fel random idegen gyerekeket. Ha bajban vannak, hívnék rendőrt, de ennyi. Semmi kedvem más miatt bajba kerülni, vagy netán meghalni.

szept. 29. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, múltkor a 2 gyerekemmel mentem egy borsodi kisebbségi falun át, a lányomnak pisilnie kellett, mondtam neki hogy vagy tartsa vissza vagy pisiljen be de itt nem tudunk megállni.
szept. 29. 12:55
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Elég undorító egy rohadt autót félteni, mint 2 halálra rémült gyereket egy rakás alembertől.
szept. 29. 12:56
 7/7 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség, hogy belekeveredsz? Tán utánad jönnek és megölnek a lányokkal együtt? Alig hiszem. Ez azért nem egy maffialeszámolás volt azt tudjuk.
nov. 8. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!