Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az olyan emberrő...

Mit gondoltok az olyan emberről, aki nagy hangon kijelenti, hogy csalódott valakiben, többé látni sem akarja, de aztán pár nap múlva meg megy pedálozni neki?

Figyelt kérdés

Tehát elhordja őt mindennek, kígyót-békát szövegel róla, hogy hatalmasat csalódott, mostantól az ellenségének tekinti, meg ilyenek. De aztán rá nem sokkal meg megy kuncsorogni, hogy "Figyu nem úgy gondoltam, felejtsük el!".

Velem játszották már ezt meg, plusz a Facebookon is kitörölt, és levette a profiljából a fotókat, amiken rajta voltam. Aztán később jött, hogy beszéljük meg a dolgot, és láthatóan csodálkozott, hogy nem akarok vele szóba állni, mivelhogy tudomásul vettem az általa korábban mondottakat, és tartom is hozzá magamat. Ennek már nyolcadik éve, és azóta is így viszonyulok hozzá.

De láttam ilyet ismerősöknél is, ők ellenben megpuhultak és kibékültek.

Ti mit gondoltok az ilyen emberekről? Nem képmutató ez a viselkedés?

szept. 29. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem képmutató, csak impulzív. Nekem is van ilyen ismerősöm, egyszer agyondicsér egy embert, aztán meg lehordja így ha beszél róla pl nekem. Lehet rólam is egyszer ezt egyszer azt mondja.
okt. 14. 18:40
 12/13 anonim válasza:
Meg kell tanulnia megbocsatani
nov. 29. 19:34
 13/13 A kérdező kommentje:
12: Kinek?
nov. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!