Férfiak, akiknek még nincs gyereke, és mondjuk ő maga van már 42 éves, hogyan viszonyulnak a gyerek-témához, az apasághoz?
pl valaki azt mondta, hogy "addig van szabadság, amíg nincs gyerek."
Aki nem szeretne gyereket, az miből vezeti le,miből indokolja, hogy nem szeretne? A fenti mondat az csak egy példa, kérem, ha nem érzitek igaznak magatokra, hogy mikor megállapítottátok, hogy nem szeretnétek gyereket, ez is indok volt-e, benne volt-e az okok között, amiből levezettétek; akkor ne írjátok oda a kommentetekbe, hanem azt, amiből leszűrtétek, levezettétek (hogy nem akartok gyereket).
Létezhet-e olyan, hogy annyira beleszerettek egy hölgybe, hogy vállalnátok érte, a kedvéért gyereket? Hogy alapból nem gondoltátok volna, hogy akarnátok gyereket, de a csaj, akibe beleszerettetek, mindenképpen akart volna anya lenni, és olyan társat keres, akivel megélhetné a szülőséget, és látjátok, hogy ő is szeret titeket, és az ő kedvéért bevállalnátok? Vagy pl kifejezetten az álláspontotok is megváltoz(hat)na, ha találnátok egy olyan nőt?
Elképzelhetőnek tartjátok?
[Meg amúgy lehet, hogy ha apák lennétek mégis, örömködnétek, örülnétek, lubickolnátok az apaságban, és imádnátok ezt a szerepet. Igen, a pénzt is vegyük be nyugodtan a szempontok közé, pl ha valaki neadjisten elhagyni kényszerül a munkáját, miből fogja megetetni a gyereket 'holnap'.]
Legfőképp pasik válaszára lennék kíváncsi, főleg azok közül, aki már van mondjuk 42 éves, és nincs gyereke, [de min. 29-30 éves ] de rájöttem,
hogy igazából bárki válaszolhat. Pl ő még nem annyi, de nem szeretne gyereket; mik az érvei, a meglátásai; vagy pl csaj, de pl van olyan pasi ismerőse, akiről tudja, hogy nem akar gyereket, és hogy miért nem.
Kifejezetten a pasik véleménye érdekelne most engem ezzel kapcsolatban.
Esetleg még olyat is lehet írni, hogy valaki nem akart gyereket, (vagy többet,és lett több) és most mégis imád apuka/akár többgyerekes apuka lenni. :)
Kort és nemet is írhatnátok légyszi, de nem kötelező, de érdekelne, számomra lényeges lenne. Aki csajként írja pasi-ismerős véleményét, annak mindegy a kora; ott is a pasi kora érdekelne. Ha nem tudod pontosan, akkor pl leírhatod sacc/kb, ha akarod.
Bocsi, ha valahol nem pontosan fogalmaztam; remélem, érthető.
Sose terveztem gyereket és a későbbiekben sem szeretnék. A párommal kettesben szeretném tölteni az életemet. Ebben megingathatatlan vagyok.
Olyan férfit keress akivel egyeznek az életterveitek és akar gyereket. Ha olyat próbálsz rábeszélni, aki nem akar az nem fog a gyerekkel megfelelően törődni és a kapcsolatotok is tönkremegy hamar a kialakult problémák miatt.
47F
14
A valóság az, hogy nagyrészt a tanulatlan prolik szaporodnak, és ha körülnézel láthatod, hogy nem az értelmiség hanem a nyomor termeli újra önmagát. Ha nyolc eleminél többet teljesítettél volna, tisztában lennél az ilyen evidenciákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!