Miben változtál?
Hány éves vagy most régen mi érdekelt,most mi foglalkoztatt.
Van-e hobbyd és mi az ?
47 éves vagyok.
Régen szerettem motorozni,horgászni.
Ma már nem érdekel semmi,igazából már rég bele vagyok fáradva az életbe.
Őszintén szólva nekem elég volt ebből ennyi,tudom hogy ez a legtöbb embernek szörnyen hangzik,de remélem nem leszek hosszú életű,nem is tudom mi lenne velem ha 70 évig kéne élnem,igazi büntetés lenne.
42 vagyok, régen az autók nagyon érdekeltek, úgy kb. 2006 óta nem igazán. Ma azon agyalok évek óta, hogyan tudnék munkahelyet változtatni.
Hobbim régen is-, ma is a kerékpározás.
Az elmúlt ~5 évben nagyon sokat változtam, de talán inkább pozitív irányba. A külsőségeket tekintve, az egyértelmű testi változásokat nem idevéve, színt kapott a seszínű hajam, azonban messze a belső változások azok, amik nagyon szembe ötlők.
Az érdeklődési körök mondhatni maradtak, viszont a mentalitásom változott; határozottabb lettem, így a kiállásomról nem a "bocs, hogy élek" mottó üvölt, hanem helyette egy barátságosabb, megközelíthetőbb és nyitottabb érzet van. És ezt többen mondták, így nem magamtól állítom. Céltudatosabb is vagyok, ki tudok magamért állni, bár ezen a téren még van hová fejlődni. Nem okoz gondot kiállni mások elé és akár rögtönzött előadást tartani.
Spontánabb is lettem, és már nem vagyok annyira szociálisan kínos, mint rég. Azonban nemrég vettem észre magamon, hogy egyre többször van olyan, hogy meggondolatlanul, nem teljesen átgondoltan reagálok, néha heves is vagyok, így ezeken mindenképp javítanom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!