Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én látom hogy a keleti...

Csak én látom hogy a keleti vagy szláv emberek az utolsó kemény fehér emberek ?

Figyelt kérdés
Ukránok, Oroszok, Csecsenek stb ahogy elnézem általában keményebb emberek mint a Magyar vagy nyugati emberek. Szinte már a fehér ember egy puncinak van tartva lasan a feketék, romák stb általl ezek viszont nem ijednek be, de pl sportban is tarolnak, pl bokszban amiben általában a feketék a jobbak de ezek a népek verik azokat is.
szept. 28. 06:17
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
A sötétbőrűek genetikailag erősebbek, önazonosabbak, ezért is félnek tőlük sokan, főleg a fehér emberek. Egy előadásban hallottam hogy ők sokkal inkább a Nap gyermekei, több bennük a spiritusz, jobban hallgatnak az ösztöneikre, ezért is nyomják el őket.
szept. 28. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Nézőpont kérdése. Egy angolnak a magyar is ugyanúgy kelet európai.

Például a viking ősökkel rendelkező folkmetalt hörgő fejszével pózoló emberek Svédorszagban puhánynak vannak ítélve a politikájuk miatt. Eközben a nagy és kemény Oroszország legnagyobb popkulturális tényezője a mai napig a kilencvenes évekből egy leszbikus pár aki apu és anyu miatt aggódnak mit szól a kapcsulatukhoz

szept. 28. 06:49
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

A népneveket miért írod bagy kezdőbetűvel? A csak én kérdések értelmetlenek, mert i milliárd emberböl alighanem akad még náhány.

Keménnyè a rossz életkörülmènyek tesznek embereket, de ennek semmi köze a népxsoporthoz, nemzethez.

szept. 28. 07:04
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Rosszul író nyevtannáci 😭 é vagy è?
szept. 28. 07:12
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Én nőként mondon, hogy nekem nem jönnek be a macsó férfiak.
szept. 28. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Én is utálom a szláv férfiakat
szept. 28. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

Máshol is vannak kemények, legföljebb nem annyira láthatók, mert nincs velük tele a média.

A keleti szlávok meg hát nem is annyira kemények, inkább primitívek.

szept. 28. 11:06
 8/8 anonim ***** válasza:
18%

Én meg férfiként mondom, nekem nem jönnek be a macsó nők.

Gondolom a borotvált selyemfiúkért vagytok oda, de akkor miért nem inkább nőkkel kezdtek nőként?

szept. 28. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!