Az idegen emberek nem túl kedvesek velem mióta 40 kilót híztam. Ez miért van? 33/N
Csak azért emeltem ezt így ki, hogy betegség, mert már itt többször leordították a fejemet, hogy ők azért kövérek, mert betegek, ezért jobbnak láttam inkább az érzékenyebbek kedvéért így megkülönböztetni őket.
Én tisztában vagyok azzal, amivel te is, de mások nem.
7-es voltam
Azért a negyven kilós hízàs borzasztó túlevéssel megy csak. És olyan értelemben lehet mégis betegségtől, hogy nem egy pajzsmirigy alulműködés, amire kapsz gyógyszert és visszafogysz, hanem lelki. Mondjuk stresszevő vagy. Ezzel oldod a szorongást, vagy ez az egyetlen örömforrásod.
Az ilyen hízás csak akkor fordulhat meg, ha az alapbajodat is kezelteted.
Nem mentegetve a kellemetlenkedőket, lehetsz ám depressziós is ( bánatháj) , ami befolyásolja, hogy reagálsz dolgokra ( negatív szűrő) és hogy viszonyulsz másokhoz, ami szintén romlik.
Akkor amit tükröznek feléd, az nemcsak az, hogy duci vagy, hanem az is, ahogy bezárkózol.
"Gyanítom, lehetsz akármennyi kiló, veled bunkó lesz mindig mindenki...."
De hát pont azt írtam le, hogy nem. Hogy most, hogy sovány vagyok, mindenki kedves és mintha tisztelnének is. Most tudom összehasonlítani a kettőt.
És nem lettem kedvesebb, sőt. Kövéren kedvesebb voltam, mert úgy éreztem, hogy kompenzálnom kell. Most lehetek nyíltan cikinus, de simán gonosz is, és csak "belevaló csaj" vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!