Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is buta vagyok?

Szerintetek is buta vagyok?

Figyelt kérdés
Az érettségi nem sikerult jol, ezert elmentem melozni egy raktarba, kollegakkal beszelve elmondtam hogy nem nagyon voltak Jo jegyeim, nem szerettem tanulni, olvasni, inkabb csak hulyeskedtunk haverokkal. Azatan szoba kerult hogy lehet megint megprobalnam az érettségit, erre mindenki azt mondta hogy nem kene nekem ilyen dolgokkal foglalkoznom, nem vagyok eleg okos, maradjak max valami szakmanal az valo hozzam. A fonok is miota elrontottam valami hulye szamolast buta majomnak hiv poenbol.

szept. 25. 18:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Akkor a 6-os is jó.
okt. 27. 20:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Én szerintem rájuk ne hallgassál, csak a saját szintjükre akarnak téged lehozni. A főnököd eléggé unintelligens, mert, hogy engedheti meg magának, hogy ilyet mondjon az alkalmazottjának? Az intelligencia az nem csak a tudás, hanem az, hogy hogyan viselkedünk a másikkal. Ők se értelmesebbek. Találj olyan társaságot, amely támogat téged, hogy fejlődj, és, hogy támogasson téged abban is, hogy megszerezd azt az érettségit. Van ilyen barátod akire számíthatsz, aki támogat téged? Vele kéne inkább beszélned ezekről, nem velük. Velük ilyen dolgokról ne beszéljél, max a munkáról, az idősebb generáció leginkább a munkáról sok beszélni, de ha nem egy idősebb generációval beszélgetsz, akkor ezeket a témákat kerüld el, és ilyen átlagos dolgokról beszéljetek, mint az élet, hobbi stb. Vagy kerüld a társaságukat, és találj ott olyan közeget, akik jól hatással vannak rád.

Tetszik a gondolkodásod, hogy úgy érzed, hogy többet akarsz elérni. Én se vagyok okos, én nekem a szüleim segítettek (finanszíroztak), hogy tudjak egyetemre menni, és eléggé jól megy az egyetem, nyilván nem azt mondom, hogy neked is egyetemre kell menned, csak akkor ha szeretnéd. Kis egyetemre mehetnél, amely akár nem olyan nevezetes, rangos, mint a többi, és szorgalommal megtudod csinálni. Persze ha szeretnél menni egyetemre.

Meg kell találnod a saját életutadat, hogy melyik szakma/képzés az amellyel szívesen foglalkoznál, és olyan emberekkel körbe venned magad, akik támogatnak, akik jó emberek.

Most mi van azon ha nem tudsz valamit? Senki se tud mindent. Az emberek úgy válnak intelligenssé, hogy tanulnak, és az élettapasztalat útján. Tanuld azt ami érdekel, mélyítsd el a tudásodat, és ha akarod, akkor olyat is olvashatsz amely lehet elsőre távol van az érdeklődési körödtől, de viszont szélesebb lesz a látóköröd.

Én se voltam jó tanuló, de viszont minden ember egy idő után érettebbé válik, és tanul a hibáiból. Még nincs semmi veszve nálad. :)

nov. 9. 18:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem vagy buta! Csak még kevet tudsz! :)
nov. 10. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!