Az érettségi nem sikerult jol, ezert elmentem melozni egy raktarba, kollegakkal beszelve elmondtam hogy nem nagyon voltak Jo jegyeim, nem szerettem tanulni, olvasni, inkabb csak hulyeskedtunk haverokkal. Azatan szoba kerult hogy lehet megint megprobalnam az érettségit, erre mindenki azt mondta hogy nem kene nekem ilyen dolgokkal foglalkoznom, nem vagyok eleg okos, maradjak max valami szakmanal az valo hozzam. A fonok is miota elrontottam valami hulye szamolast buta majomnak hiv poenbol.
Ezért tanul az ember, hogy értelmesebb legyen. Hajrá, próbáld újra az érettségit!
szept. 25. 18:44
3/23 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk, ennyi alapján még nem vagy buta.
Ideje felnőni és megkomolyodni. Ha nem csak hülyeségekkel foglalkozol, hanem leülsz tanulni, akkor menni fog az érettségi.
Amúgy vannak olyan emberek, akiknek az az egyetlen örömük az életben, hogy lebeszéljék a másikat minden ambiciojukról. Ha már nekik nem lesz jobb, akkor a másik is rekedjen meg. De ha a főnököd is ilyen akkor nem meglepő; ilyen a hely kultúrája.
szept. 25. 18:45
4/23 anonim válasza:
A kollégáid sem lehetnek akkor sokkal okosabbak nálad, hiszen ugyanott dolgoztok. Amúgy meg vannak, akik egy gyenge érettségit sem tudnak összehozni, náluk azért csak okosabb vagy. Tanulni amúgy sosem késő, én is az érettségi után 4 évvel kezdtem bele egy levelezős egyetemi szakba, amit azóta el is végeztem. Igaz nekem jó volt az érettségi (4es 5ös jegyekkel). Mostani egyetemi felvételi rendszert nézve fizetősre kb. mindenkit felvesznek, főleg a gyengébb egyetemeken.
szept. 25. 18:53
5/23 anonim válasza:
Ha nem is tovább tanulni egyetemen, de valamilyen jó kis szakmát keress. Nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, nem leszel ettől még buta.
szept. 25. 18:57
6/23 Awatpr0 válasza:
És ha mindenki hülyének tart itt a gykn te is annak tartod magad? Miért fontos ez a kérdés? A butaságon lehet változtatni tudatosan. Tökmindegy mit csinálsz csak szeress csinálni. Az h mit gondolnak rólad nem teljesen mindegy? Saját magaddal törődj senki mással
szept. 25. 19:03
7/23 Awatpr0 válasza:
Szeresd csinálni* elírás
szept. 25. 19:04
8/23 anonim válasza:
Pusztán ennyi (!) alapján valószínűleg tényleg átlag alatti az intelligenciád.
Ez önmagában nem kell arra predesztináljon, hogy elvessz az életben, arra pedig végképp nem jogosít fel senkit, hogy megalázzon vagy kigúnyoljon. De lássuk be, ha az érettségi nagy falat volt, akkor valószínűleg nem az akadémiai tudás a te területed.
Ha érdekel a véleményem, szerintem érdemes nekifutnod újra az érettséginek, mert szinte bármelyik értelmesebb munkahelyre ez a beugró. Utána pedig elgondolkodhatnál egy olyan szakmán, ami érdekel téged. Előny, ha van kézügyességed. Ha nincs, akkor meg fókuszálj az erősségeidre. Biztos vagyok benne, hogy vannak.
szept. 25. 19:06
9/23 Senior Séf válasza:
Egy kis homok, egy kis mész, kőművesnek nem kell ész...
szept. 25. 19:11
10/23 anonim válasza:
Nem vagy buta. Igazából megsem próbáltad komolyabban hogy szellemileg mire vagy képes. Másokra meg ne hallgass, így csak rombolják az önbecsülésed. Még annyit tennék hozzá, hogy attól hogy valaki főnök, nem biztos hogy annyira okos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!