Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is buta vagyok?

Szerintetek is buta vagyok?

Figyelt kérdés
Az érettségi nem sikerult jol, ezert elmentem melozni egy raktarba, kollegakkal beszelve elmondtam hogy nem nagyon voltak Jo jegyeim, nem szerettem tanulni, olvasni, inkabb csak hulyeskedtunk haverokkal. Azatan szoba kerult hogy lehet megint megprobalnam az érettségit, erre mindenki azt mondta hogy nem kene nekem ilyen dolgokkal foglalkoznom, nem vagyok eleg okos, maradjak max valami szakmanal az valo hozzam. A fonok is miota elrontottam valami hulye szamolast buta majomnak hiv poenbol.

szept. 25. 18:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%

A butaság az, amikor valaki tanul, de nem megy vele semmire, nem fejlődik.

A hülyéskedés csak éretlenség.

Nem lehet megmondani hogy buta vagy-e vagy sem, csak azt, hogy komolytalan, lusta, link kölyök voltál. Ezeket a személyiségdefekteket ki lehet nőni, de nehéz.

Addig nem fogod tudni hogy mire vagy képes, amíg nem próbálkozol.

szept. 25. 19:43
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Azt gondolom, hogy az jó pont, hogy felismerted, hogy lehetne más út is. Az érettségi ma már alap, tehát igen: irány, kezdd el! Menni fog.
szept. 25. 20:22
 13/23 anonim válasza:
Próbálj meg olyan magazinokat olvasni, ami érdekel. Előbb-utóbb akkor rákapsz az "ízére". Lexikális tudást máshonnan is szerezhetsz, pl. TV-ből, de az szerintem lassabb folyamat.
szept. 25. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem vagy buta. Tapasztalatlan vagy.

Kollégáidnak kár volt erről mesélni.

szept. 26. 10:01
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

De egyébként is: veszíteni valód nincs (jó, de.. a költsége igen, de egyébként meg csak nyerhetsz rajta), és a mérgező, lehúzó emberek véleményére nem szabad adni.

Ha én minden ilyenre hallgattam volna, valószínűleg utcaseprő lennék, és szívből utálnám a munkám minden percét. Ehelyett informatikus vagyok, pedig volt, aki szerint még a gimit sem tudnám elvégezni.

szept. 26. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintetek akkor ki a buta?
szept. 26. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
A kollégáid sem lehetnek sokkal okosabbak nálad, gondolom én. Illetve még, nem kell mindenkinek jeles érettségit írnia, az már bőven jó, ha van egy normális szakmád amihez persze értesz is.
szept. 26. 18:05
 18/23 anonim ***** válasza:
okt. 27. 17:26
 19/23 anonim válasza:
7
okt. 27. 20:20
 20/23 anonim válasza:
Esetleg 3, bár nincs korábbi példa arra, ha 2 fekete fedi egymást, abból mi lesz: fekete vagy fehér.
okt. 27. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!