Történt olyan, hogy valakivel nagyon jóban voltatok, aztán egy pillanatban minden megváltozott és nagyon rosszban lettetek? Ha igen, mi volt ennek oka?
Nekem egy 20 évig tartó gyerekkori barátságomnak lett így vége szinte egyik napról a másikra.
Azzal az üzenettel zárta le ami tök váratlanul ért hogy Ő a barátságunkat lezártnak tekinti, és ne keressem többet. Írt egy üzenetet még utána ami nagyjából annyi volt hogy nagyon haragszik rám és ezért nem akar beszélgetést, mert nem akarja hogy a helyzet még jobban elmérgesedjen és esetleg baj legyen a vége, nem ér annyit az egész és arra kért hogy ne keressem többet.
A konkrét okát nem írta le, kerestem, nem reagált semmit, telefonon sem értem el, telefonszámot cserélt, emailt cserélt, minden elérhetőségét megváltoztatta csak hogy ne érjen el.
Közös ismerősünk egy van csak mivel sok sok éve messzire költöztek és csak ritkán találkoztunk, de mióta létezik az internet azon majdnem napi szinten tartottuk a kapcsolatot. Szóval azt az egy közös ismerőst megkerestem, de annyit mondott hogy ne is erőltessem a témát mert nincs értelme, ez egy döntés, és tartja ehhez magát Ő meg nem fog ebbe beleavatkozni mert megkérte rá és ezt tiszteletben tartja. Nem fog többet mondani mert egyrészt nem tudja mi ez, csak Őt is megkérte arra hogy ha esetleg keresném akkor ne adja meg nekem egy elérhetőségét sem és csak beszéljen le arról hogy infót akarja tudni. Ő tudta jól hogy mi az alapja de nem mondta el, megmondta hogy ez volt a kérése, tiszteletben tartja és nem fogja elmondani, és ez nekem is így lesz a legjobb, lépjek túl ezen, sajnálja, de ez egy döntés volt a részéről, tartsam tiszteletbe.
Aztán azóta Ő is letiltott persze, és vele sem beszéltem. Szüleivel is jóba voltam, Ők annyit mondtak hogy ebből Ők ki akarnak maradni, és nekem is mondták hogy ez így a legjobb, és ne keveredjek bele jobban mert annak nem lesz jó vége.
De konkrét dolgot senki nem mondott, eltelt azóta 11 év, lassan már 12 és ugyan az, semmit nem tudni róla. Közösségi oldalakat néztem már másik új profilomról de semmit nem találok róla, nem egy gyakori neve van se a keresztneve, se a családneve, de semmi újat nem találtam, a régi profilja van utoljára 9 éve cserélt profilképet, több nem is nagyon került fel, posztjai sem nagyon vannak, legutóbbi is 2021 es, akkor is csak megosztott valami covidos hírt, és ennyi.
Próbáltam felvenni a kapcsolatot az egyik ex csajával, de annyit mondott hogy Ő vele többé nincs dolga és egyik haverja sem érdekli, és nem is érdekelte mit akarok tőle, mik a kérdéseim, leszarta. Szóval erre a rejtélyre szerintem már nem fogok választ kapni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!