Soha nem hívott meg egy ismerősöm se az esküvőjére pedig már 30 vagyok, más is járt így?
Figyelt kérdés
Annyira irogylem, mikor látom az ismerőseimet, hogy megházasodnak. Én egyébként nem tervezek családot, meg nincs is párom, de meglepődöm, hogy közelebbi egyetemi ismerőseim nem hívtak meg, mást aki kb ugyanolyan szinten volt közös ismerős azt meg igen. Sajnos az évek során lekoptak az ismerősök, teljesen magányos vagyok. Nem is hiszem, hogy életemben eljutok még egy lagzira.szept. 22. 21:32
21/23 anonim válasza:
Téged is gyűlöl mindenki, steril rút hiszterika
22/23 anonim válasza:
Engem se hívnak,igaz nincs is ki.Pár unokatestvér,de ők mindenkit.Barátaim nincsenek,ellenséfem annál több.
A vitához hozzászólva.A legtöbb férfi csak dugni akar.Mondjuk rólam mindenki tudja,hogy szeretem a szexet,simán elviszek barkit,ha olyan kedvem van.
De!Nem kell kihívóan öltözködni,nem kell semmit csinálnia egy nőnek,hogy csak ilyenek találják meg.Ami meg a másik,engem mindig megtalál egy fogykos feleseg/baratnő,aki nem birja felfogni,hogy nem a másik nő mászik a férjére.
Normalis férfiból tényleg kevés a felhozatal.
23/23 Gaiajane válasza:
Utoljára 5 éve voltam esküvőn énis alig várom már hogy valaki meghívjon :/ barátaim sajna nemigen vannak max arra várhatok hogy végre valaki megkérje valamelyik rokonomat :D múltkor is láttam egy csodaszép rugát mondom úgy megvenném de hova veszem fel xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!