Soha nem hívott meg egy ismerősöm se az esküvőjére pedig már 30 vagyok, más is járt így?
Engem sose hívtak sehova. Általános iskolában nem egyszer szülinapi bulira csak én nem lettem meghívva a lányok közül.
A saját apám nem hívott meg az esküvőjére anno.
Nem vagyok valami központi személy, szeretek a háttérben lenni, már nincsenek barátaim (ha barátok voltak azok az emberek valaha.....).
Ha irigykedsz, akkor csak szeretnél te is valamit.
Lehet hogy csak véletlen. 30 éves koromig én is csak rokon lagziján voltam. Utána a párom ismerősei lagziján, tehát nem a konkrét személyem miatt hívtak meg.
Jo olvasom hogy irigyled a párokat akik összehazasodnak? Mert párod attól még lehet attól hogy nem akarsz gyereket. Csak azert neked is tenned kell. Ha belekényelmesedsz az egyedüllétbe még ennél is magányosabb leszel 10 év múlva.
6 os, könnyű mondani, hogy tegyél a párkapcsolatért, de mit, mikor körülötted senki, a párkereső appokon meg minden pasi szexet keres, kötetlen kapcsolatot. Évek óta rajtuk vagyok, pasi még úgy nem indított, hogy gyere ismerkedjünk előbb meg, kávézzunk, séta.
Most az incelek beindulnak, hogy biztos csak menő pasinak adtam esélyt, ami nem igaz, minden idiótával, csóróval is szóba álltam. De ha ezt mondom, akkor meg kezdik fú ne haragudj, de hogy lehetsz ilyen igénytelen?
Sehogyse jó!
Ilyen felejthető, nyomasztó személyiség vagy, aki unatat, nem lehet beszélgetni veled és feszengenek az emberek a közeledben.
Nyugi, én is ilyen vagyok, csak engem nem zavar 😂
8. Ha minden pasi úgy indít hogy egyből szexet akar akkor lehet hogy a profil képeddel van a baj. Amit te láthatsz, ők csak azt látják belőled, mivel nem ismernek. Ha túl kihívó képet raksz fel akkor azt hiszik hogy te is csak rövid kapcsolatot akarsz.
Ez csak egy ötlet, ne vedd sertések, csak látatlanban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!