Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Soha nem hívott meg egy...

Soha nem hívott meg egy ismerősöm se az esküvőjére pedig már 30 vagyok, más is járt így?

Figyelt kérdés
Annyira irogylem, mikor látom az ismerőseimet, hogy megházasodnak. Én egyébként nem tervezek családot, meg nincs is párom, de meglepődöm, hogy közelebbi egyetemi ismerőseim nem hívtak meg, mást aki kb ugyanolyan szinten volt közös ismerős azt meg igen. Sajnos az évek során lekoptak az ismerősök, teljesen magányos vagyok. Nem is hiszem, hogy életemben eljutok még egy lagzira.

szept. 22. 21:32
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
szerencsére így jártam.
szept. 22. 21:37
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

Engem sose hívtak sehova. Általános iskolában nem egyszer szülinapi bulira csak én nem lettem meghívva a lányok közül.

A saját apám nem hívott meg az esküvőjére anno.

Nem vagyok valami központi személy, szeretek a háttérben lenni, már nincsenek barátaim (ha barátok voltak azok az emberek valaha.....).

Ha irigykedsz, akkor csak szeretnél te is valamit.

szept. 22. 21:38
 3/23 A kérdező kommentje:
Unokatesóm se hívott meg az esküvőjére. Igaz, oda elvileg csak a szűk család ment, meg külföldön volt.
szept. 22. 21:41
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ha pénzes lennél, hívnának!
szept. 22. 21:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem se hívnak, szerencsére! Utálom az esküvőket.
szept. 23. 06:54
 6/23 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak véletlen. 30 éves koromig én is csak rokon lagziján voltam. Utána a párom ismerősei lagziján, tehát nem a konkrét személyem miatt hívtak meg.

Jo olvasom hogy irigyled a párokat akik összehazasodnak? Mert párod attól még lehet attól hogy nem akarsz gyereket. Csak azert neked is tenned kell. Ha belekényelmesedsz az egyedüllétbe még ennél is magányosabb leszel 10 év múlva.

szept. 23. 08:03
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
A rokonok lagziját úgy értem hogy annyi értelme volt a meghívásnak hogy a pár elmondhatta hogy 150 fős lagzit tartott. Azóta se beszéltem nagyon velük. Több ilyen volt.
szept. 23. 08:08
 8/23 anonim ***** válasza:
93%

6 os, könnyű mondani, hogy tegyél a párkapcsolatért, de mit, mikor körülötted senki, a párkereső appokon meg minden pasi szexet keres, kötetlen kapcsolatot. Évek óta rajtuk vagyok, pasi még úgy nem indított, hogy gyere ismerkedjünk előbb meg, kávézzunk, séta.

Most az incelek beindulnak, hogy biztos csak menő pasinak adtam esélyt, ami nem igaz, minden idiótával, csóróval is szóba álltam. De ha ezt mondom, akkor meg kezdik fú ne haragudj, de hogy lehetsz ilyen igénytelen?

Sehogyse jó!

szept. 23. 08:30
 9/23 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen felejthető, nyomasztó személyiség vagy, aki unatat, nem lehet beszélgetni veled és feszengenek az emberek a közeledben.

Nyugi, én is ilyen vagyok, csak engem nem zavar 😂

szept. 23. 08:51
 10/23 anonim ***** válasza:
35%

8. Ha minden pasi úgy indít hogy egyből szexet akar akkor lehet hogy a profil képeddel van a baj. Amit te láthatsz, ők csak azt látják belőled, mivel nem ismernek. Ha túl kihívó képet raksz fel akkor azt hiszik hogy te is csak rövid kapcsolatot akarsz.

Ez csak egy ötlet, ne vedd sertések, csak látatlanban írtam.

szept. 23. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!