Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Soha nem hívott meg egy...

Soha nem hívott meg egy ismerősöm se az esküvőjére pedig már 30 vagyok, más is járt így?

Figyelt kérdés
Annyira irogylem, mikor látom az ismerőseimet, hogy megházasodnak. Én egyébként nem tervezek családot, meg nincs is párom, de meglepődöm, hogy közelebbi egyetemi ismerőseim nem hívtak meg, mást aki kb ugyanolyan szinten volt közös ismerős azt meg igen. Sajnos az évek során lekoptak az ismerősök, teljesen magányos vagyok. Nem is hiszem, hogy életemben eljutok még egy lagzira.

szept. 22. 21:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
Ja, a fejem látszik. De picsa van a szamon! Igazad van! Apám hogy fején találtad a szöget! Logikád éles!
szept. 23. 11:31
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem, nem veszem sertésnek!

Semmi kihívó képem nincs, 1 arcképem van, és se nem írok kihívóan, kétértelmű dolgokat az adatlapomon!

De meg tudom érteni, hogy te nem hiszed el, hogy az összes férfi 10 éve aki rámír csak szexet akar! Te nem hiszed el egyszerűen!

Ok, megértve!

szept. 23. 11:33
 13/23 anonim ***** válasza:
34%

Mert ha ilyenek írnak rám, es ők szégyellhetnék magukat, nem, szégyelljem magam én, mert biztos az én hibám, hogy más hulye!!!!

Áldozathibáztatás!

szept. 23. 11:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
12/13 abszolút igazat adok. Bár én semmilyen tarskereső appon nem vagyok nincs is 12 éve senkim de pont emiatt mikor már készen álltam egy kapcsolatra engem is csak olyanok találtak meg akiknek csak szexre kellettem volna hát köszönöm szépen ettől még az egyedüllét is jobb. És nem nekem se volt SOHA kirívó vagy szexi képem sőt még egy éjszakás kapcsolatom se volt SOHA még is csak az efféle hülyék találtak meg.
szept. 23. 14:11
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Engem hívtak volna mindig. Keresztanyának is akartak nem 1x.

Azt hiszik hogy azért mert nincs férjem és gyerekmentes vagyok, majd drága ajándékokat veszek és elhalmozom a kölykeiket is mindennel.

Általában itt szokott megszakadni a barátság, mert nem akarok elmenni az esküvőkre és keresztanya se akarok lenni.

Nincs pénzem. Rohadtul nincs több tízezrem feleslegbe esküvői ajándékba. Inkább veszek abból a pénzből 2 zsák macskatápot.

Nem más emberekre akarom kidobni.

szept. 23. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Ja, 14 es és még te kéne szégyelld magad, hogy más üresfejű, neveletlen, agyatlan és lelketlen, plöm plöm.
szept. 23. 14:20
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

15 ös kissé megkeseredettnek tűnsz, neked nincs gyereked, se esküvőd, így másnak se akarsz menni az esküvőjére, se a “kölykeire” nem vagy kiváncsi.

Még jó hogy nem dolgozol kórházba, női páciensekkel, kisgyerekekkel, olyan lennél mint doktor kevorkian.

Náladnál jobban a nőket csak a bi pasik utálják

szept. 23. 14:24
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
A nő akit nem bactak meg annal rosszabb nincs, de a nő rosszindulatú alapból , nőként mondom, rútabb állat nincs
szept. 23. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

17 nem vagyok megkeseredett. Kapcsolatom van, a gyerekeket viszont szívből gyűlölöm. Ezt a barátaim is tudják, így még érdekesebb a keresztanya téma :) normális ember szerintem olyan keresztanyát akarna a kölykeinek, aki szeretné is azokat. Na de itt csak a pénz a lényeg. Nekem nincs gyerek = van pééénzeeeee, kőcccse mán ránk

Igen, jó hogy nem kórházban dolgozok éhbérért megszakadva. Volt elég eszem hogy ettől többre vigyem. Ebben egyetértünk.

Jól magadra vetted amúgy. Gondolom te is fialógép csokker lehetsz aki a gyerektelen ismerőseiben csak az ingyen bébiszittert és a pénztárcát látja.

szept. 23. 15:05
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Van egy 17 éves sikeres jóltanuló lányom, külföldön lakom, nem vagyok se csokkeres se nyuggeres , te viszont frusztrált mert hiaba van kapcsolatod, feleségnek nem kellesz a házas szeretődnek!
szept. 23. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!