Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon vészes 70 iq?

Nagyon vészes 70 iq?

Figyelt kérdés

szept. 22. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem vészes.De a gyengeelméjűség határa.

[link]

szept. 22. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

milyen tesztet töltöttél, mensásat?

én amúgy ahelyedben nem foglalkoznék vele, ez is csak egy ugyanolyan hülye szám, mint amiket a Juci néni írogatott a füzetedbe elsősként, mert ő abból majd jól megítéltet téged a világgal. imser téged? nem.

kitöltöttél egy tesztet, kaptál egy random számot, ez így semit nem mond el rólad, a jellemedről, hogy élsz a világban, teszel-e hozzá valamit az életeddel. milyen ember vagy, szorgalmas, őszinte, jószívű, esetleg egy összeférhetetlen sggfej, agresszív állat, vagy segítőkész, tanácsadó típus? légy jó ember, az a fontos, azt meg úgysem lehet megszámolni.

(amúgy ha a mensa tesztjét töltötted, azzal tényleg ne foglalkozz, nekem 128at adott, de összesen két típusfeladat variációit adja be, intelligenciát egy darabot se mér, csak azt, van-e térlátásod. térlátásom van, de ettől még nem leszek valami húdenagy zseni, csak aki sokat varr ruhákat, annak néha kifejlődik a térlátása. ami nem is akartam amúgy lenni, csak már érdekelt, mi ez a teszt tkp. de ez egy semmi.)

szept. 22. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Hát, ez alatt már főleg fidesz-szavazók vannak, szóval...
szept. 23. 00:46
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nekem sem lehet sokkal több, aztán mégis csak elvagyok. Rendszergazdaként dolgozok, a hobbim a programozás, van családom, de egyébként elég buta vagyok.
szept. 23. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Így is túlkínálat van okosokból, mert már az is beáll megmondónak, aki olyan hülye, hogy rá se lehet oltani. Az istenverte kétkezi munkát meg ott kerüli a nép, ahol csak lehet, akik meg csinálják, azok közt is kevés a tényleges szakember. Oké, megtanulni ott is meg kell mindent, de egy-egy jó mester mellett visszafogottabb tempó is el tud vinni a remekelésig.
szept. 23. 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Boldogulsz az életben? Van munkád? Tudsz takarítani, főzni, mosni, vasalni? Akkor nincs nagy baj.

Amúgy én is oszton a 2es hsz-t. Ezek a tesztek nem jelentenek semmit.

szept. 23. 08:54
 7/10 SZTANN ***** válasza:
100%

5-nek: azért abból egy szó sem igaz, hogy a jó mesterembernek nincs magas IQ-ja. Nagyon is sok tanulás, tapasztalat és JÓZAN PARASZT ÉSZ kell ahhoz, hogy valaki a maga szakmájában tényleg jó legyen (átlag feletti IQ)! Nem is lesz mindenki jó, ezért vannak egyes szakmunkások sima beosztott / segéd munkakörben, a másik szakmunkás meg önálló vállalkozó, munkavezető, szervező a saját szakterületén. Nem lehet mindenki Einstein, de nem is kell. Mindegyiknek éppen elég az IQ-ja a maga munkaköréhez.

A lényeg: azt találd meg, amihez pont elég vagy!

szept. 23. 09:26
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 természetesen igazad van, mindenképp egyszerűbb a jobban szökkenő aggyal, de plusz munkával simán lehet keresett szakember abból is, aki nem akar minden érdekességet csikkzsebből vágni, csak megbízhatóan tudja, amit kell. Amíg nem javítás a meló, addig el lehet lenni hétköznapi ötletességgel is.
szept. 23. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:

"Nagyon vészes 70 iq?"

Hány éves emberé annyi?

szept. 24. 12:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, lehet hogy itt-ot nehézségeid vannak, de ha boldogulsz az életben, akkor tminden rendben van.
okt. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!