Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha 40 évesen nyomógombos...

Ciki ha 40 évesen nyomógombos telóm van?

Figyelt kérdés
Fiatalos vagyok, imádom az életet megélni. Nem virtuális világban, hanem élőben. Viszont nem izgatnak az új technikai tárgyak, így nem kell okos teló, stb. Csak azért kérdezem, mert egy 28 éves csaj, azért rázott le, mert szerinte így nem tudjuk tartani mindig a kapcsolatot. Sms? Élő hívás? Komolyan ezeket nem ismerik a csajok?

szept. 22. 11:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát a munkahelyemen laptopot használok, ott nem lehet zenét hallgatni. A telóm az íróasztalomon van, ha a főnököm hív. Otthol hifin hallgatok zenét, mondjuk ezeket a telóm is tudja, én csak ezt az online kapcsolatokat nem értem.
szept. 22. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

"mai kommunikáció “tartozéka” a messenger, az insta, a whatsapp, a twitter, a viber, a tiktok vidik küldözgetése, a facetime..."

Ezek közül a viber, amit használok, a többi nincs, valamelyikről meg azt se tudom micsoda.

Jó, mondjuk én már 40-es vagyok.

szept. 22. 11:57
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
ha 1-2 sms belefér, akkor 1-2 messenger is beleférne
szept. 22. 12:19
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Jó szűrő a felszínes emberekre. Maradj ilyen. Én egy ideje tervezek visszaváltani butatelefonra. Egyrészt elegem van, hogy mindig mindenkor elérhető vagyok, a munkahelynek is, a privát Messengeremen is. Próbálom ezeket leépíteni. Másrészt mióta okostelefonom van, sokkal kevesebbet olvasok és beszippant.
szept. 22. 13:18
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezért dobott, akkor nem tetszettél neki eléggé, vagy egyszerűen h.lye volt. Szerintem azért itt már a generációs szakadék is befigyelt, lehet jobban járnál, ha a saját korosztályodban keresgélnél.
szept. 22. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy is túl fiatal hozzad a 28 éves
szept. 22. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

De ciki lenézni másokat azért, mert nem midnenben ugyanazt preferálják, mint te, és ciki azt gondolni, hogy az okostelefon egy más világ.

szept. 22. 21:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Pacsi: 42 vagyok, de nekem is ilyen van. (F42)
szept. 22. 22:11
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem ciki, csak csak sok dologtól megfosszátok magatokat.

Rengeteg dolog van amit okos telefonról lehet intézni. Nagyon megkönnyíti az életet.

Engem volt, hogy azért ráztak le, mert 4 éves telóm van, és nem a legujabb Ifonom van.

szept. 23. 09:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem "ciki", csak fura.Azt írtad, hogy téged ezek a dolgok nem érdekelnek.Az rendben is van, de akkor azt is el kell fogadnod, hogy másokat a manapság korlátlan kapcsolat tartasi lehetőség az ami őket érdekli.Foleg egy 28 eves not.

Nem kell azt nyomkodnod folyamat, de ne legyel ennyire elavult se, hogy egy 20e ftos okostelot nem tudsz elviselni magadon, hogy néha küldhess a kedvesednek egy dickpicket...

okt. 2. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!