Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért istenítik ennyire...

Sokan miért istenítik ennyire a fiatalságot és a kalandos életvitelt? (Dunában fürdőző fiatalok)

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen kommentek születtek:

"@FairTrade01:Ők élnek! Mindenki más csak irigykedik 🙏 Forever young"

"@krisztián kovács:Egyszerűen imádom🤩😍,mekkora emlék lesz ez mikor már öregek lesznek!!!❤️🙏

Éld meg az életet,ne azzal törődj ki mit mond,ez a te életed,maxold ki,hogy élményekkel a szìvedben légy gazdagon!!!❤️🤩"

"@Anikó:TI ÉLTEK!!!🥰❤️Nem érdekel titeket ki mit mond és hogy baj lehet e belőle. Cukik vagytok. Imádom ezt a videót🥰❤️😘"

----------------------

Most ezek provokálják az embereket és hergelik őket vagy komolyan ennyi sok idióta ostoba ember él az országban, hogy másokat arra buzdítanak, hogy a súlyosan szennyezett áradt Dunában ússzanak, hogy utána fertőzésben meghaljanak?

szept. 21. 23:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
Ezt én sem értem, ráadásul közel nincs olyan jó idő. Már hűvösebb van, mint nyáron. Szerintem abban fürödni baromi nagy felelőtlenség. A duna alapból nem a tisztaságáról híres, de úgy hogy még betör elég koszos helyekre, magával visz minden koszt, mocskot, mindent. Minden csatornát kimos stb. És ki tudja mi van még benne a többi országból. Elég sok baktérium, meg kórokozó lehet benne. Gusztustalan. Nem csodálnám ha valaki megbetegedne tőle.
szept. 21. 23:30
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem halt meg vérhasban 19 évesen, az nem is élt igazán.
szept. 21. 23:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Kellenek a kalandok, de a hideg és mocskos fővárosi dunában megfürödni ilyenkor szerintem is ostobaság. Igaz, itt a tiktokról van szó, arról a tiktokról ahol azok a bizonyos belehalós challengek is futnak, mint jó móka.
szept. 21. 23:36
 4/18 anonim ***** válasza:
Mert jól érezni magadat jó dolog, néha próbáld ki. Oké, én sem fürödnék meg ebben a retkes vízben, de az már az ő bajuk, ha megbetegszenek.
szept. 21. 23:56
 5/18 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk tegyük hozzá, ha ennyitől megbetegszenek akkor ott nincs immunrendszer. Nem inni mentek a vízbe.
szept. 22. 00:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Nő is van köztük, látom. Majd megy a nőgyógyászatra hamarosan.
szept. 22. 01:36
 7/18 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, nem tudom, hogy hány éves vagy, de akkor gondolom tőled teljesen távol állt az a dolog, hogy eddigi életedben bármi őrültséget kipróbálj. Gyerekkorodban se követtél el semmit, felnőttek számára megbotránkoztatót. Ok, ez te vagy. De nem mindenki ilyen merev és karótnyelt.

A hecc kedvéért kipróbálták ezt a fiatalok..és? Ha betegek lesznek, bár nem biztos, az ő dolguk nem?

De akkor jó móka volt, nevettek egy nagyot. A legtöbb magyar ember nem tudja jól érezni magát, és mint te is, megbotránkozol azon, ha valakik jól merik magukat érezni, és nem úgy, ahogy te tennéd.

Engem jobban elszomorít az, hogy te ebből kérdést írtál ki ilyen stílusban, mintha ők valami égbekiáltóan nagy bűnt követtek volna el. Szerintem tudat alatt irigyled őket, a bátorságukat, a merészségüket, az önfeledt boldogságukat, hogy ők nem olyan megkeseredettek, mint pl. te, és hogy ők mernek élni, új dolgokat kipróbálni, mert te nem ilyen vagy.

Én se azt mondom, hogy akkor most mindenki fürödjön az áradó Dunában, itt most nem ez a lényeg, ez csak a végcél. Az odavezető utat irigyled tőlük.

szept. 22. 05:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Előző, szerintem csak elfelejtődik egy idő után az a sok hülyeség, amit fiatalon csináltunk. Én is szeretek bosszankodni a fiatalokon az utóbbi úgy tíz évben, hogy mekkora idióták, közben meg én is (mi is, a baráti társaságommal) csináltam megbotránkozó dolgokat, de tényleg igaz a mondás, hogy az ember annyira átalakul, hogy mint ha el is felejtené ezeket. Pedig még csak 45 vagyok. Kb. magamra sem ismernék már az egykori önmagamban.
szept. 22. 06:33
 9/18 anonim ***** válasza:
Szívesen írnék ízelítőt, miket csináltam fiatalon. 😂 Ma már hasonló emberektől, cselekedetektől undorodom és lenézem. Pedig ugyanolyan voltam. Csak nem akarom, hogy rólam szóljon a kérdés.
szept. 22. 06:42
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
Igazából eléggé túlzás. Semmivel nem másabb a víz bárhol, mint Nagymaroson és a Római-parton. Teljesen felesleges az egész téma. Nem patyolat a Duna, de van sokkal-sokkal rosszabb is és nem pont ezért fognak meghalni. OMG!
szept. 22. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!