Sokan miért istenítik ennyire a fiatalságot és a kalandos életvitelt? (Dunában fürdőző fiatalok)
Ilyen kommentek születtek:
"@FairTrade01:Ők élnek! Mindenki más csak irigykedik 🙏 Forever young"
"@krisztián kovács:Egyszerűen imádom🤩😍,mekkora emlék lesz ez mikor már öregek lesznek!!!❤️🙏
Éld meg az életet,ne azzal törődj ki mit mond,ez a te életed,maxold ki,hogy élményekkel a szìvedben légy gazdagon!!!❤️🤩"
"@Anikó:TI ÉLTEK!!!🥰❤️Nem érdekel titeket ki mit mond és hogy baj lehet e belőle. Cukik vagytok. Imádom ezt a videót🥰❤️😘"
----------------------
Most ezek provokálják az embereket és hergelik őket vagy komolyan ennyi sok idióta ostoba ember él az országban, hogy másokat arra buzdítanak, hogy a súlyosan szennyezett áradt Dunában ússzanak, hogy utána fertőzésben meghaljanak?
Kérdező, nem tudom, hogy hány éves vagy, de akkor gondolom tőled teljesen távol állt az a dolog, hogy eddigi életedben bármi őrültséget kipróbálj. Gyerekkorodban se követtél el semmit, felnőttek számára megbotránkoztatót. Ok, ez te vagy. De nem mindenki ilyen merev és karótnyelt.
A hecc kedvéért kipróbálták ezt a fiatalok..és? Ha betegek lesznek, bár nem biztos, az ő dolguk nem?
De akkor jó móka volt, nevettek egy nagyot. A legtöbb magyar ember nem tudja jól érezni magát, és mint te is, megbotránkozol azon, ha valakik jól merik magukat érezni, és nem úgy, ahogy te tennéd.
Engem jobban elszomorít az, hogy te ebből kérdést írtál ki ilyen stílusban, mintha ők valami égbekiáltóan nagy bűnt követtek volna el. Szerintem tudat alatt irigyled őket, a bátorságukat, a merészségüket, az önfeledt boldogságukat, hogy ők nem olyan megkeseredettek, mint pl. te, és hogy ők mernek élni, új dolgokat kipróbálni, mert te nem ilyen vagy.
Én se azt mondom, hogy akkor most mindenki fürödjön az áradó Dunában, itt most nem ez a lényeg, ez csak a végcél. Az odavezető utat irigyled tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!