Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik várták a nyár végét,...

Akik várták a nyár végét, azok élvezik most az esőt és a szelet?

Figyelt kérdés

szept. 15. 13:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Igen, imádom.

Nagyon szeretem a borongós, esős időt, a jó “csípős” levegőt. Szeretek vastagabban felöltözni, este hideg szobában aludni, bebugyolálni magamat a takaróba, meleg levest enni és hallgatni az eső kopogását.

Az őszi levelek szépek, a levegő jó illatú, és végre nem zavar a napfény (se a bőröm, se a szemem nem bírja). Végre nem izzadok. Nagyon nem bírom a meleget, úgyhogy ez az őszi idő a legjellemesebb számomra (kb. amíg még plusz fokok vannak).

szept. 15. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:

#5:

Nektek komolyan semmi se jó.

szept. 15. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
en kibirom a -53 fokot is
szept. 15. 14:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az esőnek annyira nem örülök, de azt nyáron se szeretem, csak elviselem. A hűvöset ellenben imádom, a szél sem zavar, amíg nem veszélyes mértékű. Miért ne kéne élveznem? Nem iskolás vagyok már, hogy egész nyáron otthon fetrengjek, dolgoznom kell, abban meg mi a jó, hogy már leizzadva ér be az ember, mert reggel is 30 fok van? A munkahelyen nem tudom kiélvezni a kánikulát, szabi alatt ellenben télen is tudok a nyárba utazni.
szept. 15. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Tetszik, végre tudok aludni a hűvös levegőtől. Nem vagyok leizzadva végre, mert ha befeküdtem egy órára hideg vízbe, akkor is melegem volt fél óra múlva. Jobban tele vagyok energiával, melegben semmi erőm. Kezd visszatérni az étvágyam is. Én, igen örülök neki.
szept. 15. 15:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, élvezem. Aludni is sokkal jobban tudok, meg hát az eső is kellett már, szerencsétlen növények teljesen ki voltak száradva.
szept. 15. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Jelen, és igen.
szept. 15. 17:42
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb. Imádok bekuckózni egy jó könyvel. És az őszi színeket is imádom. Nekem már túl sok volt ez a nyár. A legjobb dolog bent olvasni vagy filmezni, amikor kint szakad az eső.
szept. 15. 18:37
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, élvezem.
szept. 16. 07:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen , kircsi .
szept. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!