Akik várták a nyár végét, azok élvezik most az esőt és a szelet?
Én kifejezetten örülök hogy most picit lehűlt. Esőnek is örülök mert már nagyon száraz volt minden, meg végre lehűlt annyira a levegő hogy már a ház is kezd lehűlni végre valahára, már már 22-23 fok van a legtöbb szobában aminek örülök mert ebben érzem jól magam. Szél nálunk nem nagyon van, éjjel volt kicsit erősebb de ennyi, azóta enyhe szél van ez még pulóverben simán elviselhető.
Persze a nyár végét nem vártam annyira, de azt igen hogy legyen egy kis lehűlés. Ami jön meleg a jövő héten az bőven a megfelelő kategória nekem, nem is baj ez.
Én téli gyerek vagyok.
Sokkal jobban élvezem ezt az időt mint a 40 fokot. Sőt már kezd elkapni ez az őszi, halloween-i hangulat amit imádok. Másoknak a kedve ilyenkor csoffad az enyém élénkül.
Picit lehűlt, aha..egyik napról a másikra lett fele ennyi fok...
Én imádom a nyarat, a 30fok sem zavart, jó a 35 már jobban azért. Az eső jó, jót tesz a növényeknek, a vihart imádom, nekem ettől függetlenül ez a hidegebb időjárás nem hiányzott. Főleg így egyik napról a másikra.
Itt az ősz, hamarosan a tél is, de megszokja azért az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!