Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik várták a nyár végét,...

Akik várták a nyár végét, azok élvezik most az esőt és a szelet?

Figyelt kérdés

szept. 15. 13:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten örülök hogy most picit lehűlt. Esőnek is örülök mert már nagyon száraz volt minden, meg végre lehűlt annyira a levegő hogy már a ház is kezd lehűlni végre valahára, már már 22-23 fok van a legtöbb szobában aminek örülök mert ebben érzem jól magam. Szél nálunk nem nagyon van, éjjel volt kicsit erősebb de ennyi, azóta enyhe szél van ez még pulóverben simán elviselhető.

Persze a nyár végét nem vártam annyira, de azt igen hogy legyen egy kis lehűlés. Ami jön meleg a jövő héten az bőven a megfelelő kategória nekem, nem is baj ez.

szept. 15. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Annyira jól esik friss levegőt szívni és esőt látni. Szegény növényeknek már a levelek szét voltak száradva. Száraz avar volt már nyár közepén. Nagyon jó melegen beöltözni és teával sétálni, de itthon olvasni is. Aludni is nagyon jól esett, végre betakarózva. Meg az is, hogy elővehettem a meleg holmijaimat.
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az esőt határozottan igen, a szelet nem mindig. Felénk elég komoly szélvihar volt az éjjel, ki is döntött egy fát a társasházunktól pár méterre.
szept. 15. 13:32
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Ez túl hideg. 20-25 fok lenne jó. Éjszakai esőkkel, hogy a természetnek is jó legyen.
szept. 15. 13:43
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Szeretek vastag pulcsit hordani meg forrónteát inni.
szept. 15. 13:45
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szeretek az eső hangjára elaludni.
szept. 15. 13:47
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
szept. 15. 13:48
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Én téli gyerek vagyok.

Sokkal jobban élvezem ezt az időt mint a 40 fokot. Sőt már kezd elkapni ez az őszi, halloween-i hangulat amit imádok. Másoknak a kedve ilyenkor csoffad az enyém élénkül.

szept. 15. 13:59
 10/20 Awatpr0 ***** válasza:
75%

Picit lehűlt, aha..egyik napról a másikra lett fele ennyi fok...

Én imádom a nyarat, a 30fok sem zavart, jó a 35 már jobban azért. Az eső jó, jót tesz a növényeknek, a vihart imádom, nekem ettől függetlenül ez a hidegebb időjárás nem hiányzott. Főleg így egyik napról a másikra.

Itt az ősz, hamarosan a tél is, de megszokja azért az ember

szept. 15. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!