Csak nekem tűnik úgy, hogy az ember mindig valami veszélynek van kitéve?
Figyelt kérdés
Vagy testileg, vagy valaki ártani akarnak neki vagy le akarják húzni valahogy.szept. 15. 13:25
1/5 anonim válasza:
Igen, de hát ez ilyen. Résen kell lenni, és egészséges életmódra törekedni, vagyis tudatosan minimalizálni a veszélyeket. Azért az életet mégse a rettegés kell, hogy meghatározza, legfeljebb a racionalitás. Attól még örömök is vannak.
2/5 anonim válasza:
Az üldözési mánia egy betegség, és az is ugyanúgy veszélyes.
3/5 anonim válasza:
Valami oka lehet, hogyha valakit állandóan betalálnak az ilyenek.
4/5 anonim válasza:
Az ember mindig ki van téve veszélynek, ha technikailag nézzük. De le lehet csökkenteni annak az esélyét, hogy pórul járjunk.
- nem megbízni mindenkiben első szóra, és csak akkor segíteni vkinek nagyobb horderejű dologban, ha már kiismertük
- egészséges étkezés és életmód
- nem bekerülni gyanús, rossz társaságba felszínes okok miatt ("de hát az a pasi / csaj nagyon szexi", "de hát más barátom jelenleg nincs")
- mindent többször végigolvasni
5/5 anonim válasza:
Én értem,mire gondol a kérdező,de csak privátban vagyok hajlandó írni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!