Nem vagyok büszke rá, de most perpillanat nagyon rápörögtem egy csajra a neten aki őszintén, az én értékrendem alapján egy hulladék ember. Olyan dolgok felett ítélkezik ami felett semmi joga sincs, mindenbe is beleköt (persze csak egy pletykalapon), meg veszekedést kezdeményez random emberekkel butaságokon. De persze mind emellett egy álkeresztény, gondolom az nagyon keresztény tulajdonság hogy undorító módon viselkedsz másokkal (tisztelet a kívételnek!)… Néha beszólok neki meg ilyesmi, de ez nem az igazi és én is tudom. De egyszerűen kiakaszt a tény, hogy vannak ilyen szar emberek körülöttem, akikkel semmit se tudok csinálni. Hogy akár még jobb életet is élnek nálam, pedig nem jobb emberek nálam, vagy ha azok is, ilyen mentalitással fix hogy nem sokkal jobbak. Oké, mint mondtam beszólok nekik a neten, és bár ezt a delikvenst sikerült is megbántania, olyannyira, hogy már több fiókját is otthagyta, de ez nem az igazi. Tehetetlen vagyok. Gondolom a saját mentális egészségem érdekében az lenne az ideális, ha letiltanám a francba és túllépnék rajta, de valami mindig visszahúz.
Pedig le kell tiltani, nem foglalkozni vele. Vannak szar emberek a világon, de sokkal több a semleges vagy jó ember, rájuk fókuszálj. Az értékes energiáidat ne ilyen hülyékre pazarold, mert akkor te sem leszel sokkal jobb náluk. Saját magadat sorvasztod el, pedig senki nem kötelez rá.
Kérdezd meg magad, miért követed még mindig? Miért hallgatod meg? Miért érdekel? Mi érdekeset tud mondani? Mi pluszt visz az életedbe?
szept. 11. 23:27
2/16 anonim válasza:
Mondjuk netezés helyett csinálhatnál valami értelmeset...
szept. 12. 06:02
3/16 A kérdező kommentje:
#2 Nyilván vannak más tevékenységeim is, de azokat nem írom le mert nem relevánsak.
#1 Azért is pörögtem rá mert el akartam magamban dönteni, hogy ő ténylegesen egy szar ember-e vagy sem, bár igaz hogy végülis mindegy is mert sose fogom ismerni
szept. 12. 06:48
4/16 A kérdező kommentje:
#1 Mondjuk azon gondolkodtam még, hogy az igazi ok az is lehet, hogy eléggé magányosnak érzem magam.
szept. 12. 07:12
5/16 anonim válasza:
Én amúgy elég sűrűn chatelek és van hogy tök bunkó az illető vagy érzéketlen + nyilván vannak kamuk is. Felesleges ennyire ráfüggeni valakire, olyan helyzetbe kényszerítés magadat, amiben nincs más választások, holott lenne bőven, pláne ha nyugtalanít, hogy ennyire nem a te világos a csaj.
szept. 12. 08:39
6/16 anonim válasza:
*kényszeríted
*választásod
szept. 12. 08:40
7/16 anonim válasza:
Ha ennyire foglalkoztat valaki, ennyire "rápörögsz", akkor magadban kell keresned az okát. Vannak "szar emberek", de normál esetben ezen lazán túllép az ember. Ha nem tudsz, valami visszahúz, annak oka van és nem az illetőben keresendő. Lehet kicsit irigy vagy, mert ő szókimondó, másabb, mint te. Lehet, amit te is írsz, hogy magányos vagy és a valakinek beszólogatás is jobb a nulla emberi kontaktnál. Lehet, hogy valamennyire mégis szimpatikus, fontos neked, csak gondolni sem akarsz rá, hogy ez is szóba jöhet, ezért inkább beszólogatsz, cseszteted, mint a kisfiúk a kislányokat. Bármi is az ok, neked kell kideríteni, miért függsz tőle ennyire.
szept. 12. 09:34
8/16 A kérdező kommentje:
#7 Egyébként én is lány vagyok, de köszönöm az elgondolkodtató írásodat. Úgy voltam vele hogy még utoljára beszóltam neki ma reggel, aztán elengedem
szept. 12. 11:12
9/16 anonim válasza:
"Úgy voltam vele hogy még utoljára beszóltam neki ma reggel, aztán elengedem"
Persze persze :)
Egyébként véleményem szerint ezek azért lehetségesek, mert épp olyan emberbe futottunk bele aki konkrétan az antitézisünk. Ez akkor még szebb, ha kölcsönösen azok vagytok egymásnak. Tehát mindent képvisel amit te utálasz és ami kiborít, és ugyanez fordítva. De egyébként tényleg nem jó beleragadni az ilyenbe, semmi értelme. Az energiát inkább építő, fejlesztő dolgokba érdemes fektetni, nem pedig olyan személyekbe akik folyamatosan idegesítenek és felzaklatnak minket.
szept. 12. 21:12
10/16 anonim válasza:
Bár el kell ismernem, jó kis dopaminfröccsöt tud adni 1-1 ilyen rant, vagy összecsapás. Az meg ugye meglehetősen addiktív tud lenni. De hosszútávon hidd el nem éri meg, mindenki csak veszít rajta. Felesleges stressz és toxikus hatások.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!