Hogyan lépjek túl a szar embereken a neten?
Well done, hát akkor győztél :D Bár ha ez győzelem...
Szóval a lényeg az, hogy ez egy nagyon jó kiszálló pont neked is, betalált a beszólásod, mondhatni kivégezted őt. És ja valószínű visszajön később is más accon, de javaslom már ne foglalkozz vele, légy több és jobb nála és ignoráld. Az élet végtelen lehetőségeket kínál hogy mivel töltsük az időnket, igazi vétek hülyékre pocsékolni.
"valamit sikerült elérni."
Mit? Mi a ménkűt értél el, és főleg minek? Ő egy vadidegen ember, akinek a szavaira, véleményére oda se kéne figyelned.
Én azt nem értem, hogyha a te értékeid alapján egy “hulladék” ember, akkor tényleg minek foglalkozol vele? Ezzel a meg kell “büntetni” (nem te vagy az első, akinél ezt olvasom) hozzáállás szerintem nagyon nem oké. Milyen jogon ítélkezel a másik felett? Amúgy amit te csinálsz se jobb.
Eljutottunk oda, hogy önbíráskodó emberek szerint, akinek a viselkedés nem tetszik azt meg kell büntetni… csak az a baj, hogy neked az övé nem tetszik, de valakinek a tied nem fog és majd ha ugyanúgy meg akar “büntetni” te leszel a legjobban felháborodva.
Úgy gondolom azért foglalkozol vele ennyit, mert nagyon sok időd van. Ha lekötne valami más talán sikerülne békén hagyni. Vagy személyesen ártott neked? Ha igen, akkor se ez a megoldás.
Mindenki körül nagyon sok olyan ember van, akinek a viselkedése nem tetszik, de nem kezd mindenki önbíráskodásba, hogy na akkor büntessük csak meg. Én azon a véleményen vagyok élni és élni hagyni. Amíg nem engem bánt vagy kezd ki, nem érdekel mit csinál, az a saját gondja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!