Kinevetnek,mert bicajjal járok a munkahelyre,suliba?
Van autóm. Nem is olyan régen még a budira is azzal mentem. Volt,hogy 5 perc séta helyett is beindítottam az autót, pedig parkolót találni hosszabb procedúra volt mint lesétálni azt a távot.
Azóta vettem egy kerékpárt,és nagyon élvezek azzal közlekedni. A kerék átmérőjéből kifolyólag még plussz költséget sem kell fizetnem a vonaton.
Ennek ellenére megszólják sokan. Munkatársak,iskolatársak, akik nagyautókkal járnak dolgozni, hogy ne bohóckodjak már, 35 éves férfi vagyok.
Ennyire nincs itthon még ennek kultúrája?
Nézz körül az utcán hány dagadékot látsz.
Mamád neked is van/volt ugye? Gondolom az ő száját is elhagyta az a bizonyos "De sovány vagy!" mondat.
Ez ilyen magyar dolog. Az átlag szeret kövér lenni és lenézi azt aki tenne ellene. Én például nem kövérség-soványság miatt, de imádom a zöldségeket és a rokonaim (akik mind dagadékok) kiröhögnek hogy "zőccséget a nyúl eszik, nekem hús kell höhö". Ez a mentalitás itt. Ettől még nem kell követned. Nyugodtan bicajozz. Én is azzal járok munkába.
KI NEM SZ*RJA LE ŐKET?!
"Elkezdtem egy szakmát kitanulni felnőttképzésen, munka mellett. Remélem nem baj."
Nem baj.
Én programtervező informatikát tanulok ugyanazon az egyetemen, amin dolgozok (csak másik kampuszon).
Feleségem meg CNC forgácsolást tanul, pedig van egy diplomája, és két szakmája.
"Elkezdtem egy szakmát kitanulni felnőttképzésen, munka mellett. Remélem nem baj"
Ezt a választ egy kommentelőnek írtam, aki írta, hogy 35 évesen mit tanulsz még..?
Csak az illető azóta levette a kérdést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!