Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinevetnek,mert bicajjal...

Kinevetnek,mert bicajjal járok a munkahelyre,suliba?

Figyelt kérdés

Van autóm. Nem is olyan régen még a budira is azzal mentem. Volt,hogy 5 perc séta helyett is beindítottam az autót, pedig parkolót találni hosszabb procedúra volt mint lesétálni azt a távot.

Azóta vettem egy kerékpárt,és nagyon élvezek azzal közlekedni. A kerék átmérőjéből kifolyólag még plussz költséget sem kell fizetnem a vonaton.

Ennek ellenére megszólják sokan. Munkatársak,iskolatársak, akik nagyautókkal járnak dolgozni, hogy ne bohóckodjak már, 35 éves férfi vagyok.

Ennyire nincs itthon még ennek kultúrája?

szept. 14. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy fakat bringást ismerek senki nem röhögi ki
szept. 14. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül az utcán hány dagadékot látsz.

Mamád neked is van/volt ugye? Gondolom az ő száját is elhagyta az a bizonyos "De sovány vagy!" mondat.

Ez ilyen magyar dolog. Az átlag szeret kövér lenni és lenézi azt aki tenne ellene. Én például nem kövérség-soványság miatt, de imádom a zöldségeket és a rokonaim (akik mind dagadékok) kiröhögnek hogy "zőccséget a nyúl eszik, nekem hús kell höhö". Ez a mentalitás itt. Ettől még nem kell követned. Nyugodtan bicajozz. Én is azzal járok munkába.

szept. 14. 17:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Elkezdtem egy szakmát kitanulni felnőttképzésen, munka mellett. Remélem nem baj.
szept. 14. 18:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy darabig biciklivel jártam dolgozni..Napi ~70 kilómétert tekertem.Nem nevettek ki.Csak akinek a fülébe jutott ez az információ az csodálkozva odajött hozzám megkérdezni hogy ez valóban így van-e...Nem éreztem gúnyt csak némi megdöbbenést.
szept. 14. 18:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Pesten szerintem divatos is, most alakul ki a kultúrája
szept. 14. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Valamit félreérthettél, ilyenről még nem hallottam, pedig volt néhány munkahelyem 20 év alatt és mindenhol tök általános hogy az emberek tavasztól őszig autó helyett betekernek a munkába, ha megtehetik. Nyílván ehhez a nem túl nagy távolság mellett az is kell hogy ne életveszélyes útvonalon lehessen bicajozni.
szept. 14. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

KI NEM SZ*RJA LE ŐKET?!

"Elkezdtem egy szakmát kitanulni felnőttképzésen, munka mellett. Remélem nem baj."

Nem baj.

Én programtervező informatikát tanulok ugyanazon az egyetemen, amin dolgozok (csak másik kampuszon).

Feleségem meg CNC forgácsolást tanul, pedig van egy diplomája, és két szakmája.

szept. 14. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:

#3:

De, baj, azonnal hagyd abba! 😃

szept. 14. 20:30
 9/11 A kérdező kommentje:

"Elkezdtem egy szakmát kitanulni felnőttképzésen, munka mellett. Remélem nem baj"

Ezt a választ egy kommentelőnek írtam, aki írta, hogy 35 évesen mit tanulsz még..?

Csak az illető azóta levette a kérdést.

szept. 14. 20:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menő a bringázás. L
szept. 14. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!