Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlzottan fázós vagyok, hogy...

Túlzottan fázós vagyok, hogy ma ennyi ruhát elbírok magamon, igaz hogy Dunántúlon?

Figyelt kérdés
Melegebb farmer, [link] ehhez hasonló pulóver, tehát nem lóg ki a derekam, alatta még egy póló, meg egy [link] kabát. Voltak az utcán nők bőrdzsekiben is, férfiak meg kapucnis pulcsiban halász nadrágban.

szept. 13. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Alföldön ezt nem bírnád el?
szept. 13. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt 5 fok alatt bírnám el max… bár a pulcsival inkább mínuszban
szept. 13. 15:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a bundás kabátot 5 fok felett elő sem kéne venni
szept. 13. 15:34
 4/13 anonim válasza:
100%
Hát ha nagyon fázós vagy megértem mert énis az vagyok de én inkább kapucnis bundás pulcsit szoktam felvenni és alá még egy pulcsit. Nekem az vált be majd probald ki esetleg!
szept. 13. 15:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Az alföldön kb 15 fokkal melegebb van mint itt, gondolom így értette.

szept. 13. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez erős túlzás. Ez egy télikabát, itt Pöstön meg 13-5 fok volt ma, pulcsi, esetleg rá egy esőkabát elég.
szept. 13. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Rajtam csak egy blézer volt, bőven elég volt. Nem fáztam egyáltalán.
szept. 13. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Én rövidnadrágban, pólóban voltam, hozzám képest nagyon fázós vagy.
szept. 13. 21:36
 9/13 A kérdező kommentje:
Nálunk 8 fok volt egész nap, nem Pesti vagyok.
szept. 13. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Megértelek, nagyon fázós vagyok, vsz te is. Dunántúlon lakom és most is elképesztően fázom.

Vedd fel azokat a ruhákat, amikre neked ilyen időben szükséged van, nehogy megfázz.

Itt a környéken már sokan hordanak dzsekit, stb, de nekem már minden egyéb is kell, sapka, sál, kesztyű, réteges öltözködés. :/

Vannak, akik ilyen időben is pólóban és rövidnadrágban járnak, jó nekik, ők jól bírják a hűvösebb időjárást is.

szept. 14. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!