Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy csomó lány miért nem tud...

Egy csomó lány miért nem tud örülni semminek?

Figyelt kérdés

Van pár ilyen csaj a baráti társaságomban. Számomra nagyon fura, hogy éppen egy nő az akit sosem látok mosolyogni. Nem lelkesedik semmiért. Általában az emberektől leszakadva unottan bagózik. Ha megpróbálsz neki feldobni egy témát lecsapja 2 szóval.

Az egészben a pláne, hogy amennyire én tudom ezeknek a lányoknak egyébként van normális párkapcsolatuk, munkájuk meg minden és mégis így viselkednek mindig.

Legutóbb például a nővérem szervezett egy szülinapi összejövetelt. Rengeteg pénze meg munkája volt benne és már szinte nekem volt kellemetlen, hogy az egyik ilyen barátnője végig ezzel az életunt, flegma stílussal nyomta végig az egész napot.

Szerintetek mitől van ez?

szept. 13. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
A boldogság mindig belülről jön. Szerintem fogalmad sincs, hogy azok a lányok, akikről most írtál, min mehetnek keresztül belülről, amit titkolnak és senkinek se mondanak el, és ezzel a viselkedéssel próbálják azt palástolni.
szept. 13. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Lehet, hogy egyszerű életuntságról van szó. Az emberek benne vannak a hétfőtől péntekig tartó mókuskerékben, és ennek belátható időn belül nem lesz vége. Ha nyaralás van is évente 1-2x, annak is vége szakad, és kezdődik elölről.
szept. 13. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Férfi vagyok, de együtt érzek velük. Ritka szr érzés amikor az az ajàndékod hogy eröltetni kell hogy hú de vidàm vagy mikor amúgy meghalni is alig lenne kedved, de ha nem jàtszod a happy-t a magadfajtàknak akkor te vagy a szr.

Ha ők nem bàntanak akkor csak könyveld el magadban hogy ők ilyenek és keress olyat akivel egyezik az életkedvetek. Nem kell mindenkivel jóban lenni. Lehetnek ők is jó emberek és te is jó ember attól hogy nem vagytok egy hullàmhosszon. Ne eröltesd magad.

szept. 13. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem biztos hogy mindenről tudsz. / De az is lehet hogy irreálisan nagy elvárásaik vannak.
szept. 13. 14:45
 5/6 Metionin ***** válasza:
45%
Ki tudja mi van a múltjukban vagy a fejükben. Nekem volt egy ilyen szobatársam a koliban, elég nehéz volt vele együtt élni. Semmit sem szeretett, de így komplett gyűjtőfogalmakat mint étel, zene, ruhák. Olyan kijelentései voltak, mint "ételszag van, utálom az ételeket" meg hasonlók. Az egyetlen amit az órára járáson kívül csinált, hogy az akkor menő farmos játékkal játszott egész nap, késő estig.
szept. 13. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valóban életunt, ahogy az is, hogy nemrégiben történt vele valami, ami miatt ilyen most, esetleg valamilyen más komoly dolog van a háttérben. Ezek csak találgatások, mert nem ismerjük őt, nem tudjuk, milyen élete volt/van.
szept. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!